merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Snickare

Som snickare på Telge Bostäder får du ett socialt arbete där du jobbar både självständigt och tillsammans med kunniga kollegor. På avdelningen jobbar idag cirka 80 medarbetare, varav tre snickare, med att ge våra hyresgäster trevliga och bekväma bostäder.

 

Snickare till Telge Bostäder Nu förstärker vi på Telge Bostäder med två snickare. Som snickare får du ett fritt och socialt arbete. Större delen av dina arbetsdagar kommer att äga rum i våra hyresgästers lägenheter – du jobbar både med avhjälpande underhåll och olika snickeriprojekt. Du organiserar och planerar du ditt arbete själv, beställer material och rapporterar löpande till din närmaste chef.

Inom enheten för hantverk och reparatörer är vi drygt 27 medarbetare. Vi har specialkompetens inom vitvaror, tvätt, snickeri, VVS och måleri. För dig betyder det en chans att bredda dina kunskaper och utveckla ditt hantverk ännu mer.

 

Personliga egenskaper Vi söker dig som är social och professionell, och som trivs med att arbeta självständigt. Du planerar och sköter dina uppgifter på ett noggrant sätt. Du delar med dig av dina kunskaper och hjälper gärna kollegor. Eftersom du träffar våra kunder det viktigt att du tycker om att ge bra service. Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig.

 

Krav  

Gymnasieutbildning eller motsvarande med inriktning mot snickeri.
Minst tre års branscherfarenhet.
Grundläggande IT-kunskaper.
Bra svenska i tal och skrift.
B-körkort.
 

Meriter  

Arbetat med våtrumsskador och plattsättning.
Erfarenhet av att arbeta med handdator.
Flerspråkig.
 

Jobba på Telge Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Inom Telgekoncernen finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Kontakt Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Jari Koskinen, enhetschef, på 08-550 228 03. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Marina Brunsärn, HR-specialist, på 08-550 231 20. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Sara Sundvik Runne för SACO. Du når båda på 08-550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

Sista ansökningsdag Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 31 december 2017.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Telge Bostäder är mer än tak, golv och väggar – vi bygger och utvecklar socialt hållbara bostadsområden för framtiden. Tillsammans med vårt systerbolag Telge Hovsjö bildar vi en av Sveriges tio största allmännyttor. I vårt bostadsbestånd finns alltifrån moderna nybyggen och miljonprogram och till studentbostäder och radhus. Vi som jobbar här brinner för att ta hand om de viktigaste vi har – våra hyresgäster.

 

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, kommunikation, science center samt arbetsförmedling och bemanning.

 

Sökord: reparatör, lägenhetsreparatör, hantverk, hantverkare, Södertälje, bostad, snickeri,

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version