merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Byggnadskonstruktör till Zenergy AB

Om oss
Zenergy AB är ett publikt svenskt bolag, grundat 2009 och noterat på AktieTorget. Med grunden i det egenutvecklade materialet ZIP-element, levererar Zenergy ZIP-Bostäder och ZIPEntreprenadbodar till människor som vill bo och bygga smart. Tillverkningen sker i en modern och ändamålsenlig fabrik i Skillingaryd på bekvämt pendlingsavstånd från både Jönköping och Värnamo. www.zenergy.se

Dina arbetsuppgifter
Som Konstruktör hos Zenergy kommer du att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Detta innebär att du kommer ställas inför varierande arbetsuppgifter, från beräkningar till projektering. I arbetsuppgifterna ingår att konstruera prefabricerade moduler, ta fram montageritningar samt bereda underlag för tillverkning.

Din profil
Som person är du en prestigelös lagspelare som växer med ett stort eget ansvar. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och sporras av att ligga steget före. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljösmarta lösningar. Eftersom kvalité och samverkan är centrala begrepp inom Zenergy är det viktigt att du har förmåga att se förbättringar i verksamheten och att du engageras av att samarbeta med både externa och interna kontakter.

Du som söker har:
• Examen inom Byggkonstruktion. Du kanske har en högskoleutbildning med inriktning mot konstruktion eller motsvarande.
• Har arbetat som konstruktör riktat mot industriellt byggande och/eller husproduktion.
• Vana vid att arbeta med CAD och ritningsframställning.

Zenergy önskar att attrahera ingenjörer med kunskap och engagemang. Vi vet att teknisk kompetens är en förutsättning men rätt personlig inställning är också ett krav för att du ska passa in hos oss.

Placeringsort:
Skillingaryd

Om ansökan och kontakt:
Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder & co. För frågor kontakta Martina Peterson 0768-012696 eller martina.peterson@soderco.se. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten idag via www.soderco.se.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version