merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vill du jobba som fabrikssnickare?

Vill du prova på snickaryrket? LN Personal söker dig som vill bygga moduler till en välkänd husleverantör. Vår kund befinner sig utanför Kungsbacka och du kommer att jobba inomhus i deras fabrik som bänksnickare. Arbetat innebär att du utför olika moment i hustillverkningen, t.ex. reglar, isolerar och gipsar väggar eller sätter fönster och karmar mm.
Kunden tillämpar fasta skift, just nu har vi dock störst efterfrågan på kvällen, måndag till torsdag 14:48-00:48. För rätt person finns goda möjligheter att på sikt få anställning direkt hos kunden. Vi söker för kommande behov och hanterar ansökningarna löpande, så sök redan idag!


Din profil

Är du utbildad snickare eller har erfarenhet från branschen är det ett stort plus. Att vara händig och ha en stark vilja att lära kan dock räcka långt. Kanske har du renoverat ditt hus själv eller skruvat med annat på fritiden?

Du bör ha körkort och tillgång till bil, ange gärna detta samt var du bor i din ansökan.

Vi tror att du som person är positiv och driven, du vill vara en del i gänget och ser fram emot att ta dig an nya arbetsuppgifter. För att trivas i rollen krävs det att du är flexibel och samarbetsvillig, då ni arbetar i team. Du bör ha en hög arbetsmoral och värdera känslan av yrkesstolthet.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version