merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vill du arbeta som Servicetekniker hos JCDecaux?

Jobbeskrivning
JCDecaux Sverige AB har idag ca 7 000 el anslutna reklamutrustningar som skapar attraktiva annonsplatser för deras kunder. Vill du hjälpa dem att hålla dessa i toppskick?
Tjänsten som Servicetekniker innebär att du kommer att arbeta med företagets utrustningar i såväl avhjälpande som förebyggande underhåll. Det kan innebära felsökning, optimering, föranmälningar, installation samt åtgärder vid driftsstörningar. Både mekanik- och elarbeten förekommer.
Arbetet är självständigt och medför nära samarbete och kontakt med företagets övriga underhållspersonal samt teknisk personal internt och externt - varför ett öppet och kommunikativt sätt, samarbetsförmåga och noggrannhet förutsätts
Vi vill att Du som söker har teknisk utbildning och gärna erfarenhet från tidigare arbeten som haft den tekniska biten.
Du är stationerad i Stockholm men eftersom företagets utrustningar finns i hela landet kan det innebära att du får resa en del. Dina arbetstider kommer att vara måndag-fredag 06.30-15.30 och kundens lokaler ligger i Spånga.


Personliga egenskaper
Tjänsten är en väldigt varierande roll, vi söker dig som är driftig, händig, tycker om att jobba utomhus. Du kommer att vara ute året om och därför ser vi att du inte har några hinder för att arbeta i alla sorters väder. Dina arbetsuppgifter kommer att vara kontroller av deras utrustningar som finns ute på plats såsom, laga trasiga byggnationer, serva dessa, sopa glas, se över montrarna.
-B-körkort Krav
-Goda svenska kunskaper
-Resor kommer att förekomma i jobbet, (vara beredd på att man kan få åka iväg för kortare uppdrag)
-Teknisk som person
-Flexibel och utåtriktad
-Driftig och händig

Detta är en rekrytering och du kommer att bli anställd direkt hos kunden.
Ansök tjänsten redan idag! Intervjuer kommer att ske löpandes så tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version