merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ingenjör med teknikintresse till vår kund i norduppland

För vår kunds räkning söker vi nu en tekniskt inriktad projektledare/ underhållsledare för konsultuppdrag i norduppland. Tjänsten är på heltid och beräknas starta så snart som möjligt. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet och för rätt person kan det eventuellt finnas utvecklingsmöjligheter inom företaget.

För denna tjänst blir du anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar fortlöpande!

Arbetsuppgifter
Rollen innebär att tillsammans med övriga medarbetare arbeta inom hela underhållsområdet. Som projektledare ansvarar du för både små och stora uppdrag och du har en arbetsledande funktion där du har kvalitets- och ekonomiansvar för dina projekt och att tidplaner följs.

I rollen ingår att:
- arbeta med planering och uppföljning
- skapa struktur i befintliga utvecklingsplaner
- självständigt ta del av rapporter och utredningar
- ha rollen som teknikansvarig och utredare inom dina kompetensområden
- leda och entusiasmera en projektgrupp.

Utbildning/ Erfarenhet
Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning eller motsvarande inom ämnesområdet teknik, mekanik eller underhåll. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med tekniska områden såväl operativt som strategiskt, har ett stort teknikintresse och en stark vilja att utveckla processer och rutiner.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och är van att använda datoriserade hjälpmedel såsom underhållssystem, Excel och andra Microsoftprodukter. Som person är du strukturerad, kommunikativ och handlingskraftig. Du skapar förtroende och engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra.
Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Företagsbeskrivning
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version