merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Arbetsledare till träindustrin

Jobbeskrivning
Har du tidigare erfarenheter av att arbetsleda med delvis personalansvar? Eller är du redo för nästa steg i karriären.
Som arbetsledare är du bra på att leda och fördela arbetet efter behovet, viktigt för rollen är att du kan koordinera och samordna olika processer i produktionen.
Funktioner som tillhör flödet så som utlastning och produktion är viktigt att känna till, ett effektivt arbetssätt efterfrågas. I det dagliga arbetet förekommer det även hantering av statistik.

Kravspecifikation: Utbildning inom bygg & anläggning eller motsvarande. Erfarenhet av att leda och planera, körkort-B, tillgång till egen bil & erfarenhet av lufttrycksverktyg.

Start: januari
Arbetstid: Mån-fre dag
Lön: Enligt GFL

Personliga egenskaper
För att passa in på denna tjänst söker vi dig som besitter bra ledarskapsegenskaper och som kan ta initiativ på plats. Du bör ha god kommunikationsförmåga för att kunna förmedla information och riktlinjer till dina medarbetare på ett tydligt och motiverande sätt. Den arbetsledaren vi söker tycker om att leda sitt arbetslag mot uppsatta mål och ha kul på vägen.

Goda möjligheter att växa och utvecklas i rollen.Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version