merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Sömmerska sökes till kund i centrala Borås

Om arbetsgivaren:

Sömmerskor sökes till långsiktigt uppdrag


Som sömmerska på Speed får du möjligheten att arbeta i moderna, ljusa lokaler tillsammans med härliga kollegor. Det finns dessutom goda möjligheter till fortsatt anställning hos kund. Hos oss kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden.


Snabbfakta
Titel: Sömmerska | Ort: Borås | Omfattning: Heltid | Start: Omgående | Arbetsgivare: Speed Competence | Ansökan: Ansök redan idag, urval sker löpande!


Om uppdraget
Vi söker för kunds räkning dig som tidigare arbetat som sömmerska och vill arbeta på ett företag som förädlar arbetskläder. Tjänsten är på 100% med start omgående. Arbetstiderna är förlagda vardagar 07.00-16.00. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara sömnad av arbetskläder, sy på emblem, sy i chip i kläder samt sy på hängfickor.

Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!


Din profil

- Du ska ha tidigare erfarenhet från sömnad
- Körkort och tillgång till bil
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded. Som anställd hos oss representerar man Speed Group och vi läger stor vikt vid personlig lämplighet.


Ansökan

Sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Sista ansökningsdag är: 17/12. Vid frågor kring tjänsten kontakta Linda Hake på linda.hake@speedgroup.se

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

Om tjänsten:

Kvalifikationer
Du som söker skall:För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter.

Ansökan
Du söker denna tjänst via vår CV databas.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version