merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Låstekniker/ Låssmed

Stadsbyggnadsförvaltningen, Fastighetsdrift

Välkommen till Uppsala kommun! Hos oss får du 13000 kollegor inom 200 olika yrken. Varje dag jobbar vi för Uppsalas kommuninvånare: Vi lär barn att läsa, vårdar äldre, sopar gatorna, planerar fler bostäder och mycket mer. Kom och jobba med oss och få en hel kommun att fungera. Du är med och skapar ett mer rättvist och jämställt Uppsala för alla, oavsett behov och bakgrund. Det du gör på jobbet gör skillnad för någon annan.

Stadsbyggnadsförvaltningens Fastighetsdrift består idag av ca 30 medarbetare som arbetar med drift och underhåll av kommunens ägda fastigheter, inhyrda fastigheter, bostadsrätter och övriga fastigheter där kommunen ansvarar för driften.
Mer information om Uppsala kommun: www.uppsala.se

Arbetsuppgifter
Ditt dagliga arbete som låstekniker i Uppsala kommun är varierat och innefattar allt från installation till underhåll och reparation av diverse mekaniska-, elektro- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du kommer att arbeta både med nyproduktion och befintliga system liksom med planerat och felavhjälpande underhåll. I arbetet ingår kontakter med både hyresgäster och övriga verksamheter som finns i fastigheterna. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå. I tjänsten ingår teknikerbil.

Kvalifikationer
Du har utbildning på gymnasienivå, gärna inom teknik eller el/svagström. Du har
minst ett års erfarenhet av arbete som låssmed/ låstekniker och kunskaper i både lås, elektronik och larm- eller passagesystem. Det är en fördel om du har erfarenhet av Phoniro system.

Vi söker dig som är praktiskt lagd, tekniskt intresserad och har fallenhet för teknik och tekniska lösningar, där du själv får lösa ett och annat problem. Utveckling sker mot allt mera elektroniska och elektromekaniska produkter varför grundläggande kunskaper inom el/svagström är önskvärd, dock inget krav. Du har god datorvana, B-körkort är en förutsättning för tjänsten och lokalkännedom är en fördel.

Då du representerar Uppsala kommun gentemot våra kunder och hyresgäster ställs höga krav på god social förmåga och att du förstår och tar ansvar för den påverkan ditt arbete har på verksamheten som helhet. Som person är du serviceinriktad och van att ta ansvar och sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du arbetar noggrant, metodiskt och tar dig an ditt arbete på ett lösningsorienterat och kreativt sätt.


Upplysningar
Har du frågor om tjänsten kontakta Ulf Robertsson, Enhetschef 018-727 49 29 eller Margareta Svenningsson, tf enhetschef 018-727 10 18, Stadsbyggnadsförvaltningen.

Facklig företrädare, Kommunal, Göran Lindqvist 0708 24 82 77. Vision, Michael Wallden 018 -727 15 10.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan eller rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Britt Pedersen 018-727 67 12.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen samt utdrag ur belastningsregister för enskild person enligt paragraf 9.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version