merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Redovisningskonsult till växande företag

Brinner du för bokföring och siffror? Letar du dessutom efter ett spännade jobb på ett nytänkande företag? Sök då tjänsten redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult hos vår kund kommer du att arbeta med löpande bokföring för olika kunders räkning. Du kommer ha din egen kundbas och arbeta i olika projekt. Antalet projekt du har igång samtidigt varierar beroende på omfattningen. Vår kund arbetar med ett automatiserat bokföringssystem så huvuduppgiften kommer vara att kontrollera och se till att allting stämmer. Exempel på arbetsuppgifter kan vara momsredovisning, bokföring, deklaration och bokslut. Till dessa arbetsuppgifter kan det även tillkomma supportarbete.

Om företaget
Vår kund är belägen i centrala Göteborg och har i dagsläget 8 anställda. Företaget arbetar med ett automatiserat bokföringssystem som underlättar sina kunders administration. Företaget har skapat en portal/hemsida där kunderna (företag) kan lämna in och sköta sin bokföring. Deras vision är att man ska nå ett helautomatiserat bokföringssystem och helt utesluta pappersfakturor.

Din profil
Skallkrav:
- Gymnasial utbildning mot ekonomi
- Vart i kontakt med: löpande bokföring, bokslut, årsredovisning samt deklaration.

Meriterande:
- Intresse för bokföring

Vi söker dig som tar dig an utmaningar med en positiv inställning och gillar problemlösning. Du gillar att arbeta under ett högt tempo och utför alltid ditt arbete med noggrannhet. Du ser ordning och reda som en självklarhet och trivs bra med datorarbete. I början kommer du få en mentor som introducerar och stöttar dig i ditt arbete.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid
Ort: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version