merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

11.Militärpolisbataljonen söker Logistikofficer - SO/T

11. Militärpolisbataljonen är ett insatsförband vars huvuduppgift är att upprätthålla allmän ordning och säkerhet inom Försvarsmakten. Därutöver understödjer 11. Militärpolisbataljonen Försvarsmaktens övriga förband vid genomförande av operationer genom exempelvis brottsutredningar, hantering av frihetsberövade personer, trafiktjänst, personskydd samt kriminal-underrättelsetjänst.

Tjänsten är vid bataljonens logistiksektion, S4, som består av en sektionschef, en teknisk chef och en logistikofficer. Sektionschefen arbetsleder dessutom bataljonens stab och trosspluton samt samordnar de tre kompaniernas kvartermästare vid behov.  

Logistikofficeren är underställd S4 sektionschef och har som huvuduppgift att leda bataljonens materiel och utrustning genom administration. Tjänsten är en SO/T, OR6 med graderna 1.Sergeant eller Fanjunkare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• PRIO-och LIFT administration av bataljonens materiel och lagerhantering
• Understödjer S4 sektionschef i ledning och utveckling av bataljonens logistik
• Deltar i olika övningar och arbetsgrupper
• Arbetsleder kompaniernas soldater inom ramen för logistiktjänst

Formella krav:


• Svensk medborgare
• Specialistofficersexamen/ Reservofficersexamen/ Yrkesofficersexamen
• Körkort B

Utbildning/kompetens/erfarenhet som är meriterande:


•          Körkort C och CE
•          Tidigare K-anställnin och/el Aktiv T-anställning
•          Administration
•          PRIO
•          LIFT
•          VIDAR

Du skall ha god inblick och allmän förståelse för Försvarsmaktens organisation och gärna erfarenhet från befattning inom arbetsområde logistik

Personliga egenskaper:


•          Uppgiftsfokuserad
•          Flexibel
•          Självständig
•          Ansvarsfull
•          Lojal

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Befattningen är placerad i säkerhetsklass och inför anställning kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att göras.

Tillträde:Tjänsten är tillsvidareanställning som tidvis tjänstgörande specialistofficer/ reservofficer, OR6, med tillträde fr.o.m 2018-02-01.

Sista ansökningsdag: 2018-01-08

 

Välkommen med din ansökan!

 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Lt Daniel Olsen, sektionschef S4, 11. Militärpolisbataljon. daniel.olsen@mil.se  och/eller Kn Richard Pålsson, personalofficer S1, 11. Militärpolisbataljon. richard.palsson@mil.se

Fackliga representanter: 
OFR/O Livgardet Kn Johan Hamlin, SEKO Thomas Klasson, SACO Catarina Malmrot; OFR/S Madeleine Daleo samtliga nås via växeln: 08-584 540 00 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version