merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Underhållssoldat på 32.Underrättelsebataljonen

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du ingår i en underhållsgrupp på Underhållsplutonen.  Underhållsplutonen är bataljonens viktigaste resurs när det gäller sjukvård, reparationer och förnödenhetsförsörjning.

Underhållsgruppens huvuduppgift är säkerställa bataljonens uthållighet genom att leverera förnödenheter såsom drivmedel, ammunition, förplägnad och förbrukningsmateriel. Uppgiften innebär bland annat att underhållsgruppen ska kunna ta emot, distribuera och lagerhålla förnödenheter för bataljonen. Underhållsgruppen förflyttar sig huvudsakligen med terränggående fordon och kan under kortare tid uppträda självständigt. Uppgifterna skall kunna lösas under alla årstider och i alla typer av terräng under dygnets alla timmar. Du förväntas att delta i insatser i den omfattning som regering och riksdag beslutar om. Under den period då du inte är insatt bedrivs fortlöpande utbildning, träning och återhämtning.

Underhållssoldat
Som underhållssoldat så ingår man i underhållsgruppen. Som underhållssoldat ansvarar du för att medföra och ersätta förbandet med förnödenheter såsom drivmedel, ammunition, förplägnad och förbrukningsmateriel.  Underhållssoldaten kommer även ha till uppgift att vara förare på ett av gruppens fordon och då ansvarar underhållssoldaten för framförandet av fordonet samt den dagliga tillsynen. Underhållssoldaten kan även ha till uppgift att framföra hjullastare och ansvara för vissa fältarbeten som behöver göras i och omkring förläggning eller överlämningsplats. Utbildningen till underhållssoldat innefattar bland annat förarbevis på tung lastbil och släp samt utbildning i transport av farligt gods (ADR). Befattningen kräver noggrannhet, ett högt säkerhetstänkande, förtänksamhet, god samarbets- och initiativförmåga.

Generella krav för anställning
Svenskt medborgarskap.
Genomfört värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GMU) med godkända betyg. God fysisk förmåga.
Körkortbehörighet B.

Meriterande kvalifikationer
Körkortsbehörighet BE, C, CE.
Militärtförarbevis BE, C, CE.
Behörighet att framföra hjullastare/truck ADR.
Tidigare erfarenhet/utbildning inom förnödenhetsförsörjning inom FM.
Tidigare genomfört internationell insats

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
Fj Olsson
Stf C Stab och trosspluton
320. Skvadron
32.Underrättelsebataljon
0505-45 10 00


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version