merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Produktionstekniker/Utvecklare till Eskilstuna!

Vi söker nu dig som vill arbeta heltid som produktionsledare hos vår kund i Eskilstuna. Vår uppdragsgivare är ett stort, välkänt, internationellt bolag.

Dina arbetsuppgifter som produktionstekniker kommer vara skärande bearbetning eller montering inom fordonsbranschen, samt även att vara delaktig i ett investeringsprojekt, genomföra kontroll, räkna takttider, göra vädeflodesanalyser (VSM), genomföra LEAN-arbete, göra FMAE (förbättningsförslag), samt genomföra layoutarbete.

Arbetsgivaren är verksam inom flera tekniska kompetensområden. Bolaget har sin verksamhet i ett flertal olika länder samt kunder som finns både i Sverige och i andra delar av världen. Med engagemang, samverkan och gediget tenkiskt kunnande presenterar företaget nya lösningar. Företaget ser sina anställda som sin största tillgång och därför läggs det stor vikt vid att alla anställda ska växa in i sin yrkesroll.

Din profil
Vi ser gärna att du är högskoleingenjör eller har en motsvarande praktisk erfarenhet, samt har jobbat fem år inom fordonsbranshcen. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, om du även behärskar tyska är det en merit. Du behärskar även CAD-system. Som person är du strukturerad och organiserad. Du är flexibel, kan ”hålla många bollar i luften”, är lyhörd och ödmjuk. Du trivs både med självständigt arbete men också kan arbeta i grupp. Du har B-körkort för att kunna ta dig till och från kund.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version