merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Koordinator - underhåll

Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som koordinator möjlighet att bidra med god service som gör skillnad i människors vardag.

Arbetsbeskrivning
Underhållskoordinatorn ingår i en grupp med hjälpmedelstekniker inom områdena elrullstolar, manuella hjälpmedel och hjälpmedel för medicinsk behandling. Arbetsuppgifterna för koordinatorn är av stor bredd med både administrativa och tekniska uppgifter. I dessa ingår bland annat att:

- Bistå teamchefen i att koordinera underhållsteamens aktiviteter
- Bistå och tillsammans med teamchefen leda möten för att uppnå måluppfyllelsen
- Ha kontakt med förskrivare, patienter, leverantörer och Hjälpmedelscentralens medarbetare
- Arbeta en del operativt och där utföra service, underhåll, montering, installationer och anpassningar
- Är stöd till tekniker genom att bland annat finnas tillgänglig på telefon och vid beställning av reservdelar
- Ansvara för att effektivisera servicelager

För att ge god service i rollen som underhållskoordinator behöver du:
Ha en god god struktur i arbetet och ha ett taktiskt tänkande i processer i syfte att utveckla verksamheten. Du behöver ha förmåga att kunna hålla ordning och reda trots att det är mycket som händer samt att lösa uppgifter och ge återkoppling till chefen och ut i organisationen.

Att var serviceinriktad och ha ett bra bemötande är viktigt i arbetet som underhållskoordinator. Du kommunicerar väl på svenska, har god datorvana, är bekväm med att dokumentera ditt arbete och har B-körkort samt god körvana.

Det är meriterande om du har:
Maskin-/elteknisk utbildning, erfarenhet av hjälpmedel eller av affärssystemet Sesam. Ledarskapsutbildning då det ingår arbetsledning i tjänsten. Lean-kompetens eller kunskap om kvalitetsutveckling för att utveckla processer och flöden för att optimera arbetssätt.

Beredskap under kvällar och helger ingår.

Vi ser fram emot din ansökan!


Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version