merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Hjälpmedelstekniker till Länsservice i Boden

Arbetsplats: Länsservice
Referensnummer: 194292


Om arbetsplatsen

Division Service har ett samlat ansvar för service inom Region Norrbotten. Vi bedriver ett systematiskt kvalitets-och förbättringsarbete i alla processer för att uppnå hög kvalitet i våra tjänster. Våra övergripande mål är att underlätta för våra kunder att nå sina mål och samt utveckla kloka lösningar för en effektiv verksamhet på fokus på patienten. Vi ska fungera som kompetenscentrum inom våra ansvarsområden och ge god service genom att verka för hög kvalitet, effektivitet, tillgänglighet, en väl fungerande samverkan och självständig utveckling. Ledorden helhetssyn, samverkan och flexibilitet ska genomsyra all vår verksamhet och vägleda oss i hur vi levererar tjänster till våra kunder så att kundens krav och förväntningar uppfylls.
 
Rekonden präglas av ett processorienterat arbetssätt. Du kommer att ingå som en viktig del i hjälpmedelsprocessen som syftar till att stödja våra många kunders verksamheter. I en processorienterad organisation är alltid kunden i fokus. Målet för hjälpmedelsprocessen är att tillfredsställa de behov som kunderna har och leverera ett resultat som kunden är nöjd med.

Hjälpmedelsprocessen ska leverera tjänster till rätt kvalitet, vid rätt tid och plats till våra kunder på ett kostnadseffektivt sätt. Verksamheten anpassas till kundernas behov i dialog med dem. Dokumentation och revidering av rutiner samt genom intern kontroll följa upp att rutinerna tillämpas är naturliga uppgifter för alla medarbetare. Avvikelserapportering sker rutinmässigt för att fånga upp behov av förbättringar.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är intresserad av att jobba med hjälpmedelsteknik och som vill utvecklas i din roll och vill lära dig nya arbetsområden. Jobbet innebär inre tjänstgöring. Arbetet som hjälpmedelstekniker innebär att ansvara för reparation, anpassning och montering av hjälpmedel. Detta sker enligt uppgjorda scheman i våra lokaler. Arbetet innebär kontakter med patienter, anhöriga och förskrivare som du bemöter på ett professionellt och värdigt sätt.

Din bakgrund
Goda datakunskaper i Windows och MS Office. Du har körkort med minst behörighet B och avslutat gymnasium med verkstadsmekanisk inriktning. Som person är du engagerad, positiv, utåtriktad med starkt uttalad vilja att utvecklas inom yrket. Arbetet är självständigt och kräver god förmåga att organisera och planera. Då länsservice har ett teaminriktat arbetssätt kommer god samarbetsförmåga och flexibilitet värderad högt. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Anställningsfakta
Vi söker vikarier till Boden för vikariat vid behov.


Vill du veta mer?
För mer information om jobbet kontakta:
Eva-Marie Fellermark, Enhetschef Länsservice, 072-725 23 70

Fackliga företrädare
Lena Nysjö, Vision, lena.nysjo@norrbotten.se
Marianne Engberg, Kommunal 0920- 28 41 44
Sista ansökningsdag är den: 2018-01-31

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version