merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Låstekniker till Stockholm

Nokas Teknik är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Nokas Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

Arbetsuppgifter

I rollen som låstekniker kommer ditt ansvar vara att utföra installation och service av låstekniska uppdrag. Ditt arbete skall i utförandet också präglas av en ekonomisk medvetenhet, där du ansvarar för att arbeta klokt och kostnadseffektivt utifrån givna standarder och direktiv. I arbetet kommer du att arbeta nära projektledare och arbetsledare för en nära relation till ditt team och dina kunder. Visst jourarbete kan komma att ingå i tjänsten. I din roll som låstekniker rapporterar du till projekt/arbetsledare.

Organisation och lokaler

Du kommer att tillhöra Nokas Alviks Lås och rapportera till en Installationschef / produktionschef med huvudsaklig placering i Stockholm. Vi är på en tillväxtresa och det finns goda möjligheter att utvecklas tillsammans med resten av organisationen.

Kvalifikationer

Vi ser att du har ett antal års erfarenhet från branschen samt mycket god förståelse för de tekniska lösningar som kunderna efterfrågar samt god produktkännedom inom säkerhets- och låssystem. 

Vi kommer hantera inkomna ansökningar löpande och tillsätter när vi finner rätt person för tjänsten utifrån de kvalifikationer vi efterfrågar.


Nokas är en ledande säkerhetskoncern med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark som levererar säkerhets- och kontanthanteringslösningar till kunder i hela Norden. Som totalleverantör omfattar erbjudandet allt från säkerhetstjänster och tekniska säkerhetslösningar till industri- och säkerhetsbevakning samt värde- och kontanthantering.

I koncernen arbetar 9 000 medarbetare inom tre divisioner: Cash Handling, Security och Systems.

Nokas vision ”Europas ledande totalleverantör av säkerhet för människor och värden”, är drivkraften bakom alla företagets funktioner, tjänster och produkter.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version