merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Finsnickare till Annebergs snickerifabrik

Om företaget
Annebergs snickerifabrik, som är beläget i Kungsbacka, tillverkar specialinredningar på beställning t.ex. inredningar för kontor, butiker, offentliga lokaler, hotell och restauranger.Till oss kommer beställare som uppskattar kvalitet och hög finish, men samtidigt kräver rationell tillverkning.

Är du en erfaren finsnickare/inredningssnickare och är ute efter ett långsiktigt, varierande jobb med mycket eget ansvar? Tveka då inte att söka tjänsten redan idag!


Din bakgrund
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från snickeriarbete och lämplig utbildning som möbelsnickare, inredningssnickare eller finsnickare. Din tidigare snickerierfarenhet av att självständigt arbeta med kundprojekt från ritning till färdig produkt kommer att vara en god hjälp i det dagliga arbetet. Det här är ett jobb för dig som är självgående, kvalitetsmedveten och som trivs med att arbeta under eget ansvar.

Personliga egenskaper
Som person är du händig, självgående och ansvarsfull. Vidare är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en positiv och ödmjuk inställning och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Du är alltid mån om lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete.

Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Provanställning/Heltid/Kungsbacka

Detta är en direktrekrytering till Annebergs snickerifabrik.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Information
Vid frågor om tjänsten, kontakta tanja.zoric@lernia.se

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version