merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Macro Design söker resande montör

Human Network är ett konsultföretag som genom förtroende och relationsskapande utvecklar människor och företag. Vi arbetar med företags- och personalrelaterade frågor som ex. rekrytering av personal, uthyrning av tjänstemän, verksamhetsutveckling m.m. Vi erbjuder även jobb- och karriärcoachning till arbetssökanden som är mellan två jobb. Vi har vårt kontor i Halmstad. Besök oss gärna på www.humannetwork.se.


Macro Design är en av de ledande badrumsaktörerna på den nordiska marknaden. Med lång erfarenhet och känsla för kvalitet, design och funktion, skapar vi badrum för livet. Våra produkter är svensktillverkade och bygger på äkta hantverk. All produktion och utveckling sker i Laholm där företaget funnits i över trettio år. Vi säljer via våra kunder i Bad- och VVS-fackhandeln och vi behöver nu förstärka med ytterligare en händig montör med känsla för service och inredning. Läs mer om oss på www.macro.se.

Dina arbetsuppgifter

Som resande montör på Macro Design kommer du, på uppdrag av våra utesäljare, att åka till våra återförsäljare och montera våra produkter i butikens utställning. Vissa större byggnationer förekommer vid exempelvis nyetablering/ombyggnad. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
* I samråd med utesäljaren och kunden bokar du in din montering
* Planerar din körrutt
* Bygger utställningar, både stora som små. Installerar nyheter efter säsong.
* Inköp av material

Distriktet du kommer att arbeta i är södra och västra Sverige. 30-40 övernattningar/år. Du utgår från Laholm.
 
Din profil
Vi söker dig med kunskaper inom snickeri, tapetsering, målning och kakelsättning. Du bör helst ha din bakgrund inom antingen bygg- eller servicesektorn. Du ska vara serviceinriktad och ha en god social kompetens. Du ska vara noggrann och ha ett strukturerat arbetssätt. Du bör ha sinne för färg, form och design. Personliga egenskaper som värdesätts högt är att du ska vara ansvarsfull, noggrann, utåtriktad, jordnära, samarbetsvillig, lösnings- och kundorienterad. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift och B- körkort är ett krav för tjänsten.
 
Anställningsform
 
Heltid. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor och individuell lönesättning. Tid för tillträde är enligt överenskommelse.
 
Ansökan
Detta är ett rekryteringsuppdrag där anställningen sker på Macro Design, men där rekryteringsföretaget Human Network sköter rekryteringsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulten Sinisa Bozic, sinisa@humannetwork.se. Ansök via www.humannetwork.se.  Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 14 december. Alla erbjudanden om annonseringshjälp undanbedes.
Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version