merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Installationsledare

Ramböll är inne i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt. Vi har nyligen tecknat långa avtal med flera kunder som är med och bygger upp städerna i Mälardalen. Som medarbetare hos oss på Ramboll erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt och internationellt företag.

Divition projektledning söker nu en installationsledare med placering på vårt kontor i Uppsala.

Om tjänsten

Division Projektledning med kontor i Uppsala består av 25 medarbetare med kompetenser inom bygg, VVS, el/styr, anläggning och miljö. Där kommer du som projekteringsledare att leda och driva såväl större som mindre projekt. Du kommer också i vissa uppdrag att ha ansvaret för helheten som projektledare och byggledare, men din huvudinriktning är projekteringsledare.

I dina arbetsuppgifter kommer du att etablera och fördjupa kundrelationer samt skapa nya affärsmöjligheter, både bland befintliga och nya kunder. Våra kunder och uppdrag är av mycket varierande karaktär och i olika skeden av byggprocessen, för närvarande arbetar vi exempelvis med bostäder, flygplats, vård och omsorgsboenden, ombyggnationer för industrin, köpcentrum och i sjukhusmiljö. Projekteringsledning av bostäder, arenor, stadsmiljöer, förskolor, gymnasium, köpcentra, bussdepåer, industrier och gatumiljöer.

Vi söker dig

Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av installationsledning och att du idag arbetar med liknande arbetsuppgifter. Det är en fördel om du har goda marknadskontakter som leder till nya uppdrag för såväl dig själv som enheten och att du är sugen på nya utmaningar i uppdrag hos våra befintliga kunder såväl som fördjupning av dina egna tidigare kundkontakter.

Du har en utbildningsbakgrund som civil-, högskole-, gymnasieingenjör med en passande inriktning för tjänsten.

Som person har du god planeringsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Du är också van att ta ekonomiskt och tekniskt ansvar för dina uppdrag.

Då många teknikgrenar samarbetar i våra projekt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är lyhörd för att kunna driva frågor framåt i en snabb process. Detta kombinerat med ett visst byggtekniskt kunnande ger stora möjligheter att lyckas i din nya roll.

Varför Ramböll?

På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här ansöker du

Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan, eller genom att följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Göran Thulin 010-615 12 11.

I denna rekrytering har vi redan gjort vårt val av annonseringskanal och metod.

Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryteringsföretag.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

#RambollSverige

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version