merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Byggledare - anläggning

Ramböll är inne i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt.

Vi har nyligen tecknat långa avtal med flera kunder som är med och bygger upp städerna i Mälardalen. Som medarbetare hos oss på Ramboll erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt och internationellt företag.

Division Projektledning söker nu en byggledare inom anläggning till Uppsalakontoret,

Ramböll Projektledning erbjuder kvalificerade projektledningstjänster inom bygg-, fastighets-, och anläggningssektorerna. I ett brett perspektiv bistår vi med kompetens inom t ex strategi, management och organisation, samt projektutveckling, genomförande och förvaltning. Vi är verksamma inom flera olika segment, bl. a hälso- och sjukvård, kultur, undervisning, handel, bostad, infrastruktur, industri och andra projekt helt utanför byggsektorn. I hela landet är vi cirka 200 projektledare.

Om tjänsten

Som byggledare inom anläggning kommer du att leda, biträda och driva såväl större som mindre projekt. I dina arbetsuppgifter kommer du att etablera och fördjupa kundrelationer samt skapa nya affärsmöjligheter, både bland befintliga och nya kunder. Våra kunder och uppdrag är av mycket varierande karaktär och i olika skeden av byggprocessen, för närvarande arbetar vi mycket med kommuner och Trafikverket. Våra uppdrag består av allt ifrån att driva stadsutvecklingsprojekt,  mindre gatuprojekt till stora projekt.

Vi söker dig

För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:

Då många teknikgrenar samarbetar i våra projekt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är lyhörd för att kunna driva frågor framåt i en snabb process. Detta kombinerat med ett visst installationstekniskt kunnande ger stora möjligheter att lyckas i din nya roll.

Varför Ramböll?

På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och med vår akademi kan vi erbjuda våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här ansöker du

Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan, eller genom att följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Göran Thulin 070-319 49 75.

I denna rekrytering har vi redan gjort vårt val av annonseringskanal och metod. Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryteringsföretag.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

#RambollSverige

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version