merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Byggsmed

Om tjänsten:

Arbetsbeskrivning

Vi på Ropus Nordic AB söker byggsmeder för kommande uppdrag i Stockholm-området. Arbetet är förlagt dagtid och tjänsten omfattar heltid med start enligt överenskommelse. Arbetet sker utomhus.

Arbetsuppgifter

- Svets och byggmontage.

Vem är du?

Kunden söker en positiv, noggrann och ansvarstagande person med god samarbetsförmåga och målmedvetenhet. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av Pinne MMA 111 och MIG/MAG 135 - 138. Du ska ha erfarenhet och goda kunskaper i ritläsning och montage.

Grundgrav för tjänsten är Heta arbeten, säkra lyft, mobila arbetsplattformar, travers, SSG entrépass, ID06. En stor fördel är om du innehar licenser enligt SS-EN 287-1 (svetscertifikat).

Är du den vi söker?

Då är du välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vilka är vi?:

Ropus Nordic startade sin verksamhet december 2012. Målsättningen var att erbjuda kundföretag erfarna svetsare.

Ropus har under åren växt med egna medel och vunnit marknadspositioner genom nischade uppdrag inom tillverkande industri tillsammans med företagets lojala medarbetare. Starkt bidragande orsak är de ständiga kompetenshöjande åtgärderna i form av licenser och utbildningar som krävs för uppdragets utförande.

Ropus ägare har under hela 2000-talet drivit företag baserat på sann entreprenörsanda. Nuvarande verksamhet har man tillåtit växa i lagom takt för att inte tappa "Ropus-konceptet", vilket innebär högst personliga och mjuka relationer mellan medarbetare.

- "Tillsammans är vi starka"

Under 2017 breddar man sin inriktning och lägger fokus på att erbjuda kompetens inom transport-, infrastruktur- samt energisektorn.

Vår vision

Vår Vision är inte att bli störst utan att få flest nöjda kunder. Våra kunder återkommer till oss med nya uppdrag och ger oss i ledningsgruppen och våra medarbetare högsta betyg.

För att ge trygghet åt våra medarbetare och åt våra kunder har vi självklart fullgoda försäkringar och kollektivavtal med Almega, d.v.s Unionen och samtliga LO-förbund.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version