merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Låstekniker till NOKAS

Om företaget
Nokas är en ledande säkerhetskoncern med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark som levererar säkerhets- och kontanthanteringslösningar till kunder i hela Norden. Som totalleverantör omfattar erbjudandet allt från säkerhetstjänster och tekniska säkerhetslösningar till industri- och säkerhetsbevakning samt värde- och kontanthantering. I koncernen arbetar 9 000 medarbetare inom tre divisioner: Cash Handling, Security och Systems. Nokas vision ”Europas ledande totalleverantör av säkerhet för människor och värden”, är drivkraften bakom alla företagets funktioner, tjänster och produkter.

Nokas Teknik Region Öst, som i Västerås har kontor i Kopparlunden, behöver med många nya och utmanande uppdrag stärka sitt kontor med fler låstekniker.


Arbetsuppgifter
I rollen som låstekniker kommer ditt ansvar vara att utföra installation och service av låstekniska installationer. Ditt arbete ska i utförandet också präglas av en ekonomisk medvetenhet, där du ansvarar för att arbeta klokt och kostnadseffektivt utifrån givna standarder och direktiv. I arbetet kommer du att arbeta nära projektledare och arbetsledare för en nära relation till ditt team och dina kunder. Visst jourarbete kan komma att ingå i tjänsten. I din roll som låstekniker rapporterar du till projekt/arbetsledare. Arbetet är till stor del självständigt och med eget ansvar under ledning av våra värdeord Handlingskraft - Pålitlighet - Engagemang - Samarbete, men du arbetar även tillsammans med andra tekniker vid större projekt.

Du blir tilldelad bil, mobiltelefon och dator och de verktyg du behöver. Nokas är måna om att leverera kvalitet och håller sina medarbetare med de senaste utbildningarna.


Personliga egenskaper
Vi ser att du har ett antal års erfarenhet från branschen samt mycket god förståelse för de tekniska lösningar som kunderna efterfrågar samt god produktkännedom inom säkerhets- och låssystem. Du bör ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad, strukturerad och kvalitetsmedveten.

För att bli anställd måste du bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens register. Tjänsten kan också innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidareanställning/heltid/Västerås

Tillträdesdag
Omgående med hänsyn till eventuella uppsägningstider. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Känner du igen dig i beskrivningen så skicka in en ansökan redan idag!

Information
Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
I den här rekryteringen samarbetar Nokas med Lernia och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Charlotte Sundell, charlotte.sundell@lernia.se.


Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version