merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Uppdragsledare/Specialist - Elteknik

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och stimulerande utmaningar och stöd för ständig utveckling. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. Vi söker nu uppdragsledare/specialist inom elkraft till vårt kontor i Göteborg. Enheten Elteknik är delad mellan Göteborg och Vänersborg och består av totalt 24 medarbetare. Vi har många olika spännande projekt, som varierar i storlek och typ, tillsammans med intressanta kunder.


Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt.
Hos oss får du vara del av ett öppet, kreativt, inspirerande, stöttande och glatt lag.


Som uppdragsledare kommer du att leda och driva såväl större som mindre uppdrag inom Elteknik. I rollen ingår, förutom det tekniska och ekonomiska ansvaret, att samordna, leda och fördela resurser och arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter kommer du att etablera och fördjupa kundrelationer samt skapa nya affärsmöjligheter, både bland befintliga och nya kunder. Tonvikten kommer att ligga på 10kV-anläggningar med transformatorer, ställverk etc. men även högre spänningar kan vara aktuella.


Vem är du?
För att passa för tjänsten tror vi att du:

·         är utbildad inom elkraft på minst gymnasienivå med erfarenhet från konsult- eller entreprenadbranschen eller har genom erfarenhet samlat på dig motsvarande kunskap

·         har en god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift och har vana av att jobba i projektform

·         ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap till dina kollegor

·         vill utvecklas som teknisk specialist eller som uppdragsledare


Som person har du ett stort intresse av att utvecklas som individ och ingenjör. Du har en god planeringsförmåga, samarbetsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Detta kombinerat med ett stort tekniskt kunnande. Det är meriterande att ha goda marknadskontakter som leder till nya uppdrag både för dig själv och Ramböll.

Varför Ramböll?
På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Kontaktuppgifter för frågor
Eva Sandgren, enhetschef
+4610-615 32 56.
eva.sandgren@ramboll.se


Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag.


 

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version