merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Certifierade massörer till företagsfriskvård, fasta uppdrag samt vikarie

Niana är en rikstäckande friskvårdsleverantör som erbjuder hälsostrategisk utveckling, behovsanalyserar och hjälper företag med träning och behandlingar på arbetsplatsen.

Vi växer och behöver nu fler medarbetare till vårt massageteam där vi nu söker certifierade massörer för uppdrag hos våra företagskunder samt till vår klinik i Kista. Arbetsplatsen är inom Stockholmsområdet, både inom och utanför tullarna. Vi arbetar alltid inhouse hos våra kunder.
Uppdraget består i att massera ute på företag, hjälpa våra kunder med problematik i rörelseapparaten samt ge enklare rådgivning inom träning och hälsa vid behov.

Vi har stort behov av fler massörer till vår vikariepool, med start omgående.


Vi söker dig som är utbildad certifierad massör inom klassisk-, idrotts-eller medicinsk massage.
Vi ser gärna att du har ett intresse för träning och hälsa, samt erfarenhet av liknande arbeten.
Som person är du professionell, engagerad, serviceminded, positiv och flexibel i ditt arbete.

Vi söker för både fasta uppdrag samt inhopp vid vikariebehov.Niana är en rikstäckande friskvårdsleverantör som erbjuder hälsostrategisk utveckling, behovsanalyserar och hjälper företag med träning och behandlingar på arbetsplatsen. Kunderna varierar i storlek. Men den gemensamma nämnaren är att kunderna ser friskvård som en investering för såväl företaget som de enskilda medarbetarna. En hälsosam inriktning påverkar såväl sjukfrånvaron som arbetsmiljön positivt, vilket i sin tur leder till ökad effektivitet och lönsamhet.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se