merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Trädgårds/ kyrkogårdsarbetare, Sollentuna församling

Arbetet innebär skötsel och underhåll vid en av våra två kyrkogårdar Sollentuna kyrkogård beläget i de norra delarna av Sollentuna och Silverdals griftegård i de södra delarna. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en kyrkogård i form av att underhålla och sköta om planteringsytor, klippa gräs och häckar, plantera blommor och andra växter, gräva rabatter, rensa ogräs, räfsa löv, liksom gravgrävning. I arbetet ingår att använda de arbetsfordon som vi har i verksamheten. Arbetet på en kyrkogård är omväxlande, både över året och under en arbetsvecka. Du bör tycka om att arbeta ute i alla väder och arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande med en del lyft.


Du har trädgårdsutbildning eller motsvarande och/eller erfarenhet från trädgårds- park- eller kyrkogårdsarbete. Önskvärt är att du har kunskaper om växter och kännedom om trädgårdsmaskiner. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra men även självständigt under stort ansvar. Det är viktigt att du har ett öga för vad som ska göras och att du utifrån teamets prioriteringar tar ansvar för din del av arbetet. Du bidrar till ett gott samarbete och hjälper till där det behövs. Du är professionell i ditt bemötande och tycker om att möta våra besökare som en del av ditt arbete. Att arbeta på en begravningsplats innebär att man träffar människor i sorg, vilket måste skötas på ett respektfullt sätt.


Sollentuna församling, är en stor församling inom Svenska kyrkan. Vår församling består av fyra distrikt med egna kyrkor och verksamhetslokaler, tre begravningsplatser och ett krematorium. Våra begravningsplatser ligger på promenadavstånd från pendeltåget. Hos oss arbetar drygt 100 personer i många olika yrken.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se