merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Söker Möbelsömmerska

Swedese är ett av Sveriges ledande designmöbelföretag och ligger i Småland. Yngve Ekström grundade företaget 1945 och ritade klassikern Lamino 1956. Företagets idé är att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition. Våra kunder finns inom både hem- och offentlig miljö och möblerna uppskattas över hela världen. Swedese har tillverkning i Äng och i Vaggeryd där också huvudkontoret ligger. Företaget är certifierat enligt ISO 9001 och 14001 och har ett stort miljöfokus.

Nu söker vi nya medarbetare till vår fabrik i Äng.

Vill du vara en del av en anrik möbeltillverkning där traditionellt hantverk och modern teknik går hand i hand? Då har vi tjänsten för dig.

Möbelsömmerska

Du kommer att arbeta i ett team med kunniga kollegor på vår sömnadsavdelning. Här sker tillskärning och sömnad av klädslar till våra möbler. Vi jobbar med kundspecifika materialval vilket ger en stor variation i de textilier, läder och konstläder vi arbetar med. Noggrannhet och kvalitet är alltid i fokus.

Vi ser att du är en driven person som är van att samarbeta i ett team. Att du är social och har förmåga att ta del av erfarenheter och kunskaper från dina kollegor är viktigt. Du bör vara en person med ett praktiskt intresse som drivs av att effektivt utföra ett arbete med hög kvalitet.
Det är givetvis meriterande med en lämplig utbildning, erfarenhet som industrisömmerska eller motsvarande men inget krav.

Krav:
• Är praktiskt lagd och trivs med ett hantverksyrke.
• Förstår och kan kommunicera på Svenska

Meriterande:
• Sömnadsvana som industrisömmerska eller motsvarande.
• Yrkesutbildning med lämplig inriktning
• Grundläggande kunskaper i Engelska
Skicka din ansökan till mejladressen nedan så kontaktar vi dig.

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se