merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vill du baka våra kakor i ett kök med sjöutsikt på Kanaans Trädgårdscafe?

Ett drömjobb är ledigt! Vi söker en ansvarig kallskänka/konditor till vår kakverkstad. Dina arbetsuppgifter är att i första hand baka alla våra kakor till Trädgårdscafet, Kanaans Kulturcafe och Kanaans Kaffebar. Vi är ett litet team som jobbar i köket och det är viktigt att vi alla hjälps åt. På lågsäsong jobbar du en del pass i luckan med att lägga upp mat och göra sallader, smörgåsar och annat kallskänksarbete.
Ditt arbete är kreativt och skapande och vi sätter menyn på mat, kakor och mackor tillsammans. Vi arbetar med hög kvalité och har höga krav på produkterna som skapas. Det skall vara modernt, medvetet och vackert.


Vi söker dig som är noggrann i vad du tar dig för, är kreativ och estetisk i dina kreationer. Vi tror att du brinner för hantverket, det genuina och nyfiket följer trender i mat och bakning.
Du behöver ha minst tre års erfarenhet av liknade arbete på en restaurang, cafe eller bageri så att du kan själv kan lägga upp och planera ditt arbete, beställa varor och hålla rent. Du behöver ha pondus i det du gör och pedagogiskt kunna lära upp sommarpersonal och nissar.

Som person är du glad, positiv, stresstålig, lösnings orienterad och bra på att ta i och jobba på när det behövs.

Kanaans Trädgårdscafe ligger i ett vackert sekelskifteshus i ett naturreservat vid Mälaren. Vi startade 2015 och har sedan dess vuxit stadigt till att bli ett omtyckt och välbesökt utflyktsmål i Västerort. Vi bakar och lagar all mat själva i köket på Trädgårdscafet, kvaliteten på mat och dryck är viktig för oss och vi njuter av det skapande hantverket. Det skall vara vackert att äta!
På sommaren har vi livemusik och grill i trädgården och en solig sommardag kan vi ha mer än 800 gäster hos oss. Under lågsäsong är helgerna starka.
Kika gärna på vår instagram @kanaanscafeer så får du en känsla för vad vi gör och vad vi står för.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se