merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Trädgårdsarbetare - Söderort

Är du en passionerad trädgårdsarbetare som gärna hjälper andra att förverkliga sina trädgårdsdrömmar och dessutom delar våra ledord: effektivitet - pålitlighet och vänlighet?

Vill du vara en del av ReGardens arbetslag – som gläds när vi tillsammans når resultat?

Om du dessutom kan arbeta självständigt och ta egna initiativ – då vill vi att du söker det här jobbet.

Arbetsbeskrivning

Som trädgårdsarbetare utför du tjänster såsom häckklippning, trädbeskärning, ogräsrensning och allmän uppröjning av trädgårdar. Arbetet omfattar också planteringar och förnyelse av trädgårdar.

Arbetet är fysiskt krävande och förutsätter en förmåga att leverera på tid varje dag. Huvuddelen av uppdragen är halv- eller heldagsuppdrag; under en vanlig vecka kommer du därför att arbeta i olika trädgårdar, ta dig an varierande uppgifter och möta diverse utmaningar.

Arbetet kräver både teknisk kunskap i trädgårdsarbete - en estetisk blick men också förmågan att använda småmaskiner och redskap. Framförallt ser vi att du måste vara utåtriktad och kommunikativ i mötet med såväl kollegor som kunder för att vi tillsammans ska nå målen med varje uppdrag.

Beroende på ditt intresse och kompetens kommer du antingen arbeta med enstaka uppdrag eller ta hand om några av våra avtalskunder. Arbetar du med enstaka uppdrag så jobbar du i ett team om 2 eller 3 personer och har alltid någon senior trädgårdsarbetare med dig. Teamen är sammansatta utifrån de anställdas kompetenser och arbetar oberoende men under ledning av teamledare.

Som avtalsskötare får du ansvar för en uppsättning trädgårdar som du återkommer regelbundet till. Du skall arbeta utifrån kundernas prioriteringar och önskemål och se till att trädgården utvecklas under säsongen.


Krav

Serviceorienterad
Körkort B-nivå.
Trädgårdsintresse
God fysik
En vilja att lära.

Meriterande

Utbildning eller erfarenhet av trädgårdsarbete
Erfarenhet eller utbildning i trädbeskärning, särskilt av fruktträd
Motorsågskort A eller AB

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se