merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Teater De Vill söker Skådespelare

Teater De Vill söker två skådespelare för inhopp som rollerna ”Pontus” och ”Hanna” i föreställningen Seek & Hide under vårterminen 2019. Föreställningen spelas på turné för högstadie- och gymnasieklasser. Turnén utgår från Stockholm men kommer även att besöka andra delar av landet.
I din roll som turnerande skådespelare hör även bygge och riv av scenografi samt hantering av scentekniken till dina arbetsuppgifter, förkunskaper av detta är meriterande. Körkort är ett krav.

Vi söker två skådespelare för inhopp i föreställningen Seek and Hide, där du ska kunna spela en av pjäsens två roller Pontus, 14 år eller Hanna, 14 år. Du bör ha relevant utbildning (tex. skådespelarprogrammet, mimprogrammet) och/eller arbetserfarenhet. Föreställningen är fysisk och innehåller koreograferad dans, parcour och inslag av akrobatik. I din roll som turnerande skådespelare hör även bygge och riv av scenografi samt hantering av scentekniken till dina arbetsuppgifter, erfarenhet av detta är meriterande. Körkort ett krav. Vana av att leda workshops i drama och teater ser vi också som meriterande.

Teater De Vill bildades 1996. Utifrån egna Scenen Pipersgatan 4 blandar vi konstnärliga uttryck, korsbefruktar det konstnärliga med det pedagogiska, skapar unika projekt, tar fram nyskrivna pjäser för ungdomar och turnerar med redan framtagna. Teater De Vills pjäser berör och skildrar alltid den verklighet vi lever i. Nästan alltid handlar det om att låta den marginaliserade människan komma till tals. Pjäserna granskar vårt samhälle, dess attityder, fördomar och ideal. Ofta ur ett ungt perspektiv.

SEEK & HIDE är en föreställning som handlar om att sätta gränser och om vad en får och inte får göra mot någon annan. En kurragömmalek, en fysisk labyrint om att hitta sig själv bakom alla lager av masker, uttryck och förväntningar. En lek som är baserad på ungdomars egna tankar och frågor kring inre och yttre krav. Vem är jag? Och vem bestämmer det?
Läs mer om föreställningen: http://teaterdevill.se/seek-hide/

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se