merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Leg sjuksköterska eller leg barnmorska

Noaks Ark Stockholms testmottagning erbjuder hivtest med snabbsvar vid drop-in-mottagning och i mån av utrymme på bokade besök. I samband med hivtest erbjuds motiverande eller stödjande samtal. Vår verksamhet ska präglas av en hög servicekänsla och med gott bemötande på alla nivåer.

Noaks Arks testmottagning ligger centralt i Stockholms innerstad.

Dina arbetsuppgifter innebär att genomföra hivtest med tillhörande rådgivning och stöd på drop-in-mottagning på onsdag eftermiddag och kväll.


Noaks Ark Stockholm söker nu timanställda hivrådgivare med relevant grundutbildning såsom undersköterska, sjuksköterska, barnmorska, beteendevetare eller socionom. Det är för arbetet ett krav på att du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom primärvård, med infektionssjukvård, hud- och könssjukvård eller på ungdomsmottagning.

Utbildning i motiverande samtal (MI), gedigen kunskap om hiv och infektionssjukdomar samt flerspråkighet är meriterande.


Noaks Ark är en organisation som erbjuder aktiviteter och stöd i olika former för personer som lever med hiv eller är närstående. Tillsammans arbetar vi förebyggande mot hiv och andra sexuellt överförda infektioner och genom informations- och utbildningsinsatser vill vi bidra till ökad kunskap och medvetenhet om hiv. Noaks Ark Stockholm är en av flera Noaks Ark-föreningar som erbjuder hivtestning med snabbsvar.

Noaks Ark blev Sveriges första organisation för att förebygga hiv och att stödja sjuka och deras närmaste. Ända sedan starten 1986 har vi arbetat mitt i den verklighet där hiv finns och under årens lopp har en ojämförlig kunskap och erfarenhet samlats under ett och samma tak.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se