merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Badkoordinator Jubileumsparken 2019

Parkens mest aktiva säsong är från maj till september då parken är öppen dagligen. Vi behöver då 2 st badkoordinatorer som tillsammans ansvarar över den dagliga driften av parken.

Som badkoordinator ansvarar du förutom över parken i sin helhet för bastu, bad, träningssimskola och skate-aktiviteter.
Du har ett nära samarbete med projektledningsteamet och deltar kontinuerligt på möten om driften av parken. När projektledningsteamet inte är på plats har du det yttersta ansvaret för såväl anläggning som personal.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat skötsel av dagliga rutiner i parken, administrativa uppgifter, kommunikation till personal och besökare, samt arbetsleda och fördela arbetsuppgifter till övriga parkvärdar på plats. Det är viktigt att du som badkoordinator har förmåga att se parken ur ett helhetsperspektiv samt att du är uppmärksam för och kan tillgodose behov från både besökare såväl som personal.

Mer om arbetet i Jubileumsparken:

I Jubileumsparken kan en arbeta inom följande arbetsområden:
Allmän parkvård
Badvärd
Bastuvärd
Seglingsinstruktör
Lägerledare
Simskoleledare
Rullskridsko- skate- och cykelledare

Inom samtliga arbetsområden ingår att bemöta besökare och värna om deras upplevelse i parken samt daglig skötsel av parken såsom städ och underhåll. Beroende på vilken tjänst en söker ingår det olika arbetsuppgifter och som en del av teamet i Jubileumsparken får en under säsongen möjlighet att prova på de olika arbetsområdena vilket leder till en breddad kompetens.

I Jubileumsparken strävar vi efter att skapa en plats präglad av mångfald och inkludering och vi söker därför unga personer som representerar hela Göteborg. De flesta av parkens medarbetare är mellan 18 till 25 år och vi arbetar vi med ungt inflytande och delaktighet vilket innebär att du som medarbetare är med och påverkar och utvecklar innehållet i parkens aktiviteter. I parken arbetar vi lösningsorienterat vilket innebär att vi istället för att bara se problem fokuserar på att hitta lösningar på de utmaningar som dyker upp.

Arbetssättet innefattar även att vi lär av varandra och vi söker därför både medarbetare med erfarenhet av de aktiviteter som finns i parken, och medarbetare som aldrig tidigare seglat eller jobbat på en badplats. Alla sökande behöver med andra ord inte kunna aktiviteterna innan för att bli anställda. Vi erbjuder utbildning och handledning för alla av våra medarbetare. I slutet av säsongen erhåller samtliga ett Blått Certifikat vilket innefattar grundläggande kunskap inom bland annat segling, livräddning, hjärt-lungräddning, ledarskap, handhavande av pool och normkritiskt värdegrundsarbete.

För att söka tjänsten som badkoordinator ska du vara minst 18 år. Du ska vara ansvarstagande, bra på att samarbeta och följa de de regler och rutiner som gäller för olika situationer. Vi tror att du är en ung person som gillar att arbeta utomhus oavsett väder, och att du gillar att möta nya människor och är öppen och vänlig mot andra. Vi tror också att du som söker arbete i Jubileumsparken är ansvarstagande, har ett socialt engagemang och vill bidra till utvecklingen av parken och till att göra den till en öppen och inkluderande plats.

För tjänsten som badkoordinator letar vi efter dig som är en erfaren ledare och som tidigare arbetat med ung personal. Som badkoordinator har du ett övergripande ansvar över parken och aktiviteterna kopplade till badet.
Du tycker om att leda och driva projekt och kan även leda andra människor i deras arbete. Som badkoordinator har du ett nära samarbete med projektledningen och deltar kontinuerligt på möten om driften av parken. Du är motiverad, självgående och kan ta ansvar för aktiviteter på egen hand.
När projektledningsteamet inte är på plats har du det yttersta ansvaret för anläggning och personal.

I Frihamnen i Göteborg ligger Jubileumsparken. Det är fortfarande inte bestämt hur området ska se ut i framtiden men sedan 2014 har Göteborgs stad byggt ett antal prototyper som gör det möjligt att besöka parken redan nu. Du kan bland annat besöka Den allmänna bastun, Det allmänna badet, prova på segling, rullskridsko, cykling och skateboard eller delta i träningssimskolan.

Jubileumsparken drivs av föreningen Passalen genom ett IOP (idéburet offentligt partnerskap), mellan Passalen och Göteborgs stad. Passalen är en ideell allmännyttig förening som verkar för alla människors rätt till ett aktivt och meningsfullt liv. Som driftspartner i Jubileumsparken ansvarar Passalen för den dagliga driften av anläggningen och låter sin värdegrund genomsyra all verksamhet i parken.

Tillsammans tar vi oss an utmaningen att göra Jubileumsparken till en öppen och inkluderande mötesplats där alla ska känna sig välkomna.

Vi söker nu unga medarbetare till sommarsäsongen 2019!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se