merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Sommarjobba i Jubileumsparken 2019

Parkens mest aktiva säsong är från maj till september då parken är öppen dagligen. Vi behöver då ledare som håller i aktiviteter som bastu, bad, segling, träningssimskola och skate-aktiviteter.

Arbetsområden i parken:
Allmän parkvård
Badvärd
Bastuvärd
Seglingsinstruktör
Lägerledare
Simskoleledare
Rullskridsko- skate- och cykelledare

Beroende på vilken tjänst du söker ingår det olika arbetsuppgifter och som en del av teamet i Jubileumsparken får du under säsongen möjlighet att prova på de olika arbetsområdena vilket leder till en breddad kompetens. Inom samtliga arbetsområden ingår att bemöta besökare och värna om deras upplevelse i parken samt daglig skötsel av parken såsom städ och underhåll.

Mer om arbetet i Jubileumsparken:
I Jubileumsparken strävar vi efter att skapa en plats präglad av mångfald och inkludering och vi söker därför unga personer som representerar hela Göteborg. Vi tror att du som söker arbete i Jubileumsparken är ansvarstagande, har ett socialt engagemang och vill bidra till utvecklingen av parken och till att göra den till en öppen och inkluderande plats. De flesta av parkens medarbetare är mellan 18 till 25 år och vi arbetar aktivt med medarbetarinflytande och delaktighet vilket innebär att du som medarbetare är med och påverkar och utvecklar innehållet i parkens aktiviteter. I parken arbetar vi även lösningsorienterat vilket innebär att vi istället för att bara se problem fokuserar på att hitta lösningar på de utmaningar som dyker upp.

Arbetssättet innefattar även att vi lär av varandra och vi söker därför både dig med erfarenhet av de aktiviteter som finns i parken, och dig som aldrig tidigare seglat eller jobbat på en badplats, kanske är det till och med ditt första jobb. Alla sökande behöver med andra ord inte kunna aktiviteterna innan för att bli anställda. Vi erbjuder utbildning och handledning för samtliga av våra medarbetare. I slutet av säsongen erhåller alla medarbetare ett Blått Certifikat vilket innefattar grundläggande kunskap inom bland annat segling, livräddning, hjärt-lungräddning, ledarskap, handhavande av pool och normkritiskt värdegrundsarbete.

"Parkvärdar producerar" är ytterligare en del av arbetet i parken där du som medarbetare har möjlighet att påverka. Parkvärdar producerar innebär att parkvärdarna själva producerar evenemang och aktiviteter inom ramen för Passalens värdegrund. Aktiviteterna ska ske under parkens ordinarie öppettider och vara ett komplement till den verksamhet som sker i parken idag. Det kan till exempel vara yoga på playan, högläsning i bokbytarbåset, bouleturnering, trubadur vid poolen etc. Redan i din ansökan kan du komma med förslag på aktiviteter som du skulle vilja förverkliga under säsongen.
Vill du ansöka med en idé till "Parkvärdar producerar" gör du det i ett separat dokument som du skickar in tillsammans med din ansökan. Döp dokumentet till “Parkvärdar producerar”.Vi tror att du som söker jobb i Jubileumsparken är en ung person som gillar att arbeta utomhus oavsett väder, att du gillar att möta nya människor och är öppen och vänlig mot andra. Du ska vara ansvarstagande, vara bra på att samarbeta samt kunna följa de regler och rutiner som gäller för olika situationer.

Du kan jobba inom följande områden i parken:

Parkvärd
Kanske har du tidigare erfarenhet av att arbeta som badvärd, med barn och unga eller inom service, eller kanske är detta ditt första jobb. Det viktigaste är att du är nyfiken, positiv och vill lära dig något nytt. Vi söker både dig som jobbat som badvärd/parkvärd eller med liknande anläggningsarbete förut, och dig som inte har några tidigare erfarenheter av de aktiviteter som finns i parken. Utbildning och att få lära sig på plats är en del av arbetet och det viktigaste är att du har rätt inställning och personlighet.

Seglingsledare
Vi tror att du som seglingsledare är motiverad, självgående och kan ta ansvar för en aktivitet på egen hand. Du tycker om att leda och driva projekt. Kanske har du arbetat som ledare i en seglarskola eller i annan lägerverksamhet? Vi söker både dig som har tidigare erfarenhet av att segla och dig som vill lära dig. I maj och september pågår skolsegling dagtid måndag-fredag. Har du möjlighet att arbeta dagtid i maj och september ser vi det som en stor fördel, ange därför detta tydligt i din ansökan.

Ledare för träningssimskolan
Träningssimskolan pågår v. 25-33, onsdag kväll och söndag förmiddag, och du ansvarar för att organisera, planera och utföra aktiviteten. Möjlighet finns även att kombinera jobbet som ledare för träningssimskolan med en tjänst som parkvärd eller seglingsledare. Du är bra på att samarbeta, är simkunnig och har tidigare erfarenhet av att självständigt leda simträning eller simskola. Som simlärare kan du bjuda på dig själv och är lyhörd för människor runt omkring dig. Du är van vid att leda grupper och känner dig trygg i ditt ledarskap.
I Frihamnen i Göteborg ligger Jubileumsparken. Det är fortfarande inte bestämt hur området ska se ut i framtiden men sedan 2014 har Göteborgs stad byggt ett antal prototyper som gör det möjligt att besöka parken redan nu. Du kan bland annat besöka Den allmänna bastun, Det allmänna badet, prova på segling, rullskridsko, cykling och skateboard eller delta i träningssimskolan.

Jubileumsparken drivs av föreningen Passalen genom ett IOP (idéburet offentligt partnerskap), mellan Passalen och Göteborgs stad. Passalen är en ideell allmännyttig förening som verkar för alla människors rätt till ett aktivt och meningsfullt liv. Som driftspartner i Jubileumsparken ansvarar Passalen för den dagliga driften av anläggningen och låter sin värdegrund genomsyra all verksamhet i parken.

Tillsammans tar vi oss an utmaningen att göra Jubileumsparken till en öppen och inkluderande mötesplats där alla ska känna sig välkomna.

Vi söker nu unga medarbetare till sommarsäsongen 2019!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se