merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Säljare delikatess

Vill du ingå i vårt härliga gäng på ICA Kvantum Ale Torg?
Vi vill fortsätta vara en butik fylld med matglädje, inspiration och trevlig miljö, därför söker vi dig som gillar mat, personlig försäljning och kundrelationer! Dessutom är det viktigt att du är en lagspelare som hjälper till att skapa ett arbetsklimat där vi alla trivs och tycker det är roligt att gå till jobbet.
Din viktigaste uppgift som säljare delikatess är att du med glädje, kunskap och inspiration hjälper kunderna till en härlig matupplevelse. Med proaktivitet, engagemang och nytänkande hoppas vi på att du bidrar till ännu nöjdare kunder, vårt mål är att överträffa kundernas förväntningar och att bli lite bättre varje dag.
Erfarenhet från dagligvarubutik är meriterande men inget krav.

Servicekänsla och viljan att hjälpa kunden är ett måste. Att du är snabb och brinner för att överträffa kundernas förväntningar är en självklarhet. Lojalitet och respekt för kunder och arbetskamrater finns i din personlighet. Har du jobbat som säljare inom dagligvaror är det meriterande men inte ett absolut krav

Vi är en Kvantumbutik fylld med matglädje, inspiration och trevlig miljö, vi som jobbar här gillar mat, personlig försäljning och kundrelationer. Vi är ett gäng fokuserade lagspelare som gillar att gå till jobbet och som vill bli lite bättre varje dag och vi välkomnar dig i det glada Kvantumgänget!
Vi är Ale kommuns största dagligvarubutik som omsätter drygt 200 Mkr. och är ca 65 anställda.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se