merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Sjuksköterskor sökes för bemanningsuppdrag i Stockholm!

Vår kund söker efter sjuksköterskor till vårdavdelningar inom flera olika inriktningar, bland annat mage/tarm, njurmedicin, hjärtsjukvård och KAVA. Du ingår i teamet på arbetsplatsen och utför sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelningen. Schema och arbetstid enligt överenskommelse. Du kan alltså välja att boka upp dig vissa veckor eller heltid löpande framåt.

Du som är utbildad sjuksköterska och arbetat minst 2 år inom vården, samt har en personlig förmåga att snabbt ta dig an rutiner på olika arbetsplatser och anpassa dig till nya situationer kommer att passa väl in för uppdragen. Du som har en bra kompetens, ett trevligt bemötande och förmåga till gott samarbete kommer bli mycket uppskattad på arbetsplatsen. Beroende på din erfarenhet och önskemål så kan vi boka in dig på en och samma avdelning eller om du hellre vill rotera mellan ett par olika avdelningar så finns det möjligheten också.

StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Företaget är ett privatägt aktiebolag där ägarna tillsammans har mer än 16 års erfarenhet från bemanningsbranschen och vi har kontor i Stockholm. Vi arbetar med uppdrag för läkare och sjuksköterskor hos kunder inom Sveriges landsting, kommuner samt privata vårdgivare. Vi kan erbjuda uppdrag både på lång- och kort sikt samt allt ifrån enstaka pass till långa uppdragsperioder. Som konsult har du möjlighet att bredda din erfarenhet och kontaktnät genom att du får ta del av olika kliniker och sjukhus i Sverige. Du kan välja att arbeta som anställd eller som underleverantör via ditt egna bolag. Kvalité genomsyrar vårt arbetssätt så att både uppdragsgivarna och konsulterna upplever ett gott samarbete med hög grad av service och personlig kontakt.

Läs mer om StellaCura på www.stellacura.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se