merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vi söker erfarna Trädgårdsmästare till Stockholm Trädgårdstjänst

Vi som jobbar har alla ett stort intresse för trädgård och ser det som en utmaning att sköta om och förbättra våra kunders utemiljö. Vi tar mycket ansvar för våra olika kunder och har möjlighet att komma med egna idéer och förslag till förbättringar. Våra kunder är intresserade av sina trädgårdar och öppna för förändringar. Vi som arbetar har ofta kontakt direkt med kunden för att planera skötsel och ta fram växtförslag och förbättringar av deras utemiljö. Vi är en arbetsplats där vi lär av varandra och tar vara på varandras erfarenheter och idéer.

Det är ett självständigt arbete där vi arbetar två och två, oftast en trädgårdsmästare och en trädgårdsarbetare per bil, vi hjälper även varandra mellan teamen, och vid större arbeten kan flera team vara inblandade. En vanlig dag har teamet två eller tre kunder som återkommer varje eller varannan vecka.

Några exempel på arbetsuppgifter ute hos kunder: klippa gräsmattor, rensa ogräs i rabatter och grusgångar, gödsla efter behov, planera och utföra nya planteringar, röja igenvuxna tomter


För oss är det viktigt att du har god växtkännedom och kan hantera de vanligaste maskinerna. Du ska ha minst 3 års erfarenhet av trädgårdsskötsel och trädgårdsutbildning är meriterande, B-körkort är ett krav. Att du tycker om att vara utomhus i alla väder ser vi som en självklarhet, samt att du gillar att jobba med kroppen och inte rädd för att ta i.

Skicka en ansökan till oss där du beskriver dig själv och varför du passar att jobba hos oss.
Vi söker flera erfarna trädgårdsmästare inför säsongen 2019, säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning
Meriterande om du har:
• B-körkort (krav)
• Maskinvana
• Heta arbeten
• Utbildning för att jobba på hög höjd
• Röjsågskort
• Motorsågskort
• Eller andra utbildningar
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Stockholm Trädgårdstjänst AB, är ett familjeägt företag inom skötsel och anläggning av trädgårdar. Vi har många olika typer av kunder över hela Stockholm, främst privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi har stora fina lokaler i Saltsjö-Boo och är ett företag som vill utvecklas och växa.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se