merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Auktoriserad Hudterapeut

En dag hos oss är sällan den andra lik men till de dagliga uppgifterna som Hudterapeut hör att professionellt utföra bokade behandlingar och aktiv personlig försäljning i vår butik.

Löpande underhåll av salongen alla utrymmen med disk, tvätt, ordning i behandlingsrum/reception. (Salongen har städerska som sköter grovstädning var vecka).

Aktiv skyltning i butik och skyltfönster.

Inventering av lager och aktiv påfyllning så arbetet flyter. Beställning och uppackning av varor.

Medverka på event och mässor.

Sist men inte minst... Göra allt som gör att våra kunder känner sig välkomna, vänligt bemötta med hög service och känsla i var besök hos oss.Du är positiv i din natur. Kreativ, har lätt för att ta egna initiativ, ser utmaningar i var uppgift och vill utveckla dig i yrkets alla delar. Du har stor social förmåga och ser kunden som anledningen till att du har ett jobb och gör därför ditt yttersta för var kund och var tillfälle. Du brinner för din uppgift och är en medspelar som gärna hjälper till i alla situationer.

Du är noggrann, professionell och perfektionist i ditt utövande. Du är glad, lättsam men tydlig i din kommunikation. För dig är inget omöjligt, bara olika svårt. Du fullföljer uppgifter du tilldelats och känner ansvar för din uppgift och ditt jobb. Du kan prestera även om tempot stundtals är högt. Du är lojal i alla väder och värdesätter Teamwork.

Du har ordningssinne och jobbar strukturerat. Du har öga för att se vart som behöver göras och tar dig självmant an uppgifter utan att vänta på instruktioner. Du värdesätter ett socialt arbete med utvecklingsmöjligheter där frihet under ansvar råder och känner tillfredsställelse med att se till andras välbefinnande och vårda.

FACES är en professionell hudvårdssalong med fokus på Avancerad hudvård som levererat kvalitet sedan etableringen 1990. Salongen har 4 behandlingsrum, stor butik och konferensrum. Vi jobbar med de senaste teknologierna och produkterna och erbjuder ett brett utbud av Avancerade behandlingar som IPL, Microneedling, Kemiska Peels, Microdermabrasion, LED-terapi, Radiofrekvens, Fettfrysning, Ultraljudsbehandling etc) men även klassiska behandlingar för ökat välbefinnande och egen läkare som utför Fillers, Botox etc.

Sedan 1997 är vi servicemedlemmar till SHR. Vår VD är personlig medlem i SHR sedan 1990 och har Mästarbrev, Hudhygienistcertifikat, IPL och Diatermicertifikat. FACES är en driven salong som alltid ligger i framkant med Kunskap, Kvalitet och Känsla.

Vi driver även sedan 1997 egen agenturverksamhet (Derma ProMedical, www.dermapromedical.se) där vi importerar och säljer produkter, instrument och utrustningar till landets övriga hudsalonger och privata kliniker.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se