merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ekonomiansvarig i Åre

Som Ekonomiansvarig kommer du att självständigt få ansvara för Destination Fjällen Sverige ABs hela ekonomiska flöde. I och med ditt helhetsansvar för ekonomi och administration är det viktigt att prioritera rätt då du är ensam expert på området. Du sköter allt ifrån löpande redovisning, in- och utbetalningar, löner, avstämningar, likviditetsrapportering och projektredovisning. Du ansvarar även för bokslut, budget, prognoser & finansiell simulering, deklarationer och årsredovisning.

Du kommer att stå i nära kontakt med Ordförande samt VD för bolaget och rapporterar direkt till dem.


Du är självgående och kan fatta egna beslut gällande den ekonomiska kedjan. Du är flexibel då dina arbetsuppgifter varierar och består av både kvalificerade arbetsuppgifter och vardagliga ekonomisysslor. Till din natur är du analytisk, kvalitetsmedveten och strukturerad. Du har förmåga, intresse och erfarenhet av prognoser och analytiskt ekonomiarbete utifrån olika ekonomiska scenarion samt ett pedagogiskt sätt kommunicera detta på. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta men samtidigt kunna inta ett konstruktivt granskande perspektiv utifrån verksamhetens bästa.

Vi förutsätter att du har goda datakunskaper och att du hanterar Excel på en avancerad nivå. Är du dessutom bekant med Fortnox, räknas det som ett plus.


Vi driver bokningswebben www.destinationfjallen.se där man inspireras till att boka boende och aktiviteter i svenska fjällen. Från de absolut sydligaste fjällen ända upp till de nordligaste. Samtidigt driver vi turistwebben i Åre, www.visitare.com. Sajten, som är Åres officiella besöksguide, ska bland annat informera och inspirera om service och spännande upplevelser i hela Åre kommun. Vi erbjuder anställning i ett snabbt växande team som arbetar i ett högt tempo i ett spännande tillväxtbolag med placering i centrala Åre.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se