merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Scentekniker/Maskinoperatör

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som teatertekniker och maskinoperatör är att i grunden följa ett av lagen och kontinuerligt arbeta med scenens vinds- och golvmaskineri. Scenen har ett råmaskineri med 75 rår och ett golvmaskineri med fem rörliga bryggor. Golvmaskineriet är nyinstallerat och under sommaren har Operan installerat ett nytt mjukvarusystem till råsystemet.

Vi söker dig med:
- Teaterteknikerutbildning eller motsvarande erfarenhet.
- Flerårig erfarenhet och arbete på en teaterscen.
- Utbildning, erfarenhet och kompetens inom riggkunskap.
- Flerårig erfarenhet och kompetens av arbeten med råmaskinerier.

Som person är du ansvarsfull och kvalitetsmedveten i det arbete du utför. Du har ett högt säkerhetstänk och du är relationsskapande och har en positiv inställning till arbetet. Du är nyfiken och gillar utmaningar och eftersom det dagligen förekommer ett nära samarbete mellan enheterna Scen och Ljus är du samarbetsvillig och flexibel.


Som Sveriges nationalscen för opera och balett ska Kungliga Operan vara tillgänglig för alla och beröra med starka känslor. Våra värderingar är: Konstnärlig kvalitet, Välkomnande, Orädd och Tidlös. Kungliga Operan är ett av staten helägt aktiebolag med en årsomsättning på ca 500 MKR. Operans personal, konstnärlig, teknisk och administrativ utgör ca 540 anställda. Under ett spelår framförs över 200 moderna och klassiska balett- och operaföreställningar, riktade till både barn och vuxna.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se