merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Engelskalärare 6-9

Vår nuvarande engelskalärare kommer gå på mammaledighet, och vi behöver en kompetent person med erfarenhet från grundskolan (betygsättning, bedömning och planering). I tjänsten ingår också ansvar för språkvals-lektionerna i engelska och svenska.

Vi söker en flexibel person som kan arbeta på en liten skola där "alla känner alla". Det kommer ibland krävas snabba beslut vilket också är en utmaning som borde stimulera. Som lärare har du 100 procent uppbackning från rektor i alla situationer och vi är en skola där "lugn och ro" råder på våra lektioner.

Självklart behöver du ha erfarenhet från betygsättning, bedömning och planering från grundskolans senare år, detta är ett minimikrav för att söka tjänsten.

Vi är en lite skola med ca 180 elever från Förskoleklass upp till åk 9; en klass i varje årskurs. Vi ligger i anslutning till Bandhagens centrum i ett naturskönt område.

Dina akademiska kvalifikationer är viktiga men också dina personliga egenskaper. Vi söker inte bara en arbetstagare utan även en kollega och medmänniska! Vi söker en engagerad och pigg medarbetare med starkt driv. Vår idé är att om individen mår bra och trivs, så presterar man bra i sitt yrkesliv.

Besök vår hemsida för mer information om vår profil. www.studema.se Skicka med CV samt personligt brev.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se