merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Underhållstekniker Gjuteri

Som underhållstekniker är du den som ser till att vår maskinpark är i toppform! Underhållet är främst koncentrerat till gjutmaskiner med fokus på service och hydraulik, olja, pumpar och kylsystem. Du har också del i underhållet på övriga avdelningars maskiner och utrustning samt fastigheten. Du arbetar förebyggande och förbättrande. Enklare reparationer utför vi hos oss medan vi anlitar extern hjälp vid mer avancerade reparationer.
Planeringen görs i nära samarbete med arbetsledare och produktionschef samt med hjälp av underhållsprogrammet Tekla.

För att lyckas i rollen är du självgående och initiativtagande. Vi ser gärna att du är en nyfiken "mekare" som tycker om att felsöka och reparera och har lätt för att hitta lösningar. Du har självklart en god arbetsmoral och lätt för att samarbeta.

VÅ Pressgjuteri är specialister på pressgjutning och tillhörande efterbearbetning. Vi lägger stor vikt vid att hålla en modern maskinpark, att finna och behålla lojal och engagerad personalstyrka, och att alltid leverera god kvalitet, i rätt tid. VÅ är tillsammans med Skogslunds Metallgjuteri och Skanslack en del i den lilla gjutgodskoncernen som ryms inom Skogslunds Metallgjuteri. Inom koncernen hanterar vi såväl press & kokillgjutning samt efterföljande bearbetning och lackering. Vi hjälper dig gärna att jämföra för- och nackdelar mellan olika gjutmetoder och lotsar dig fram till en optimal lösning. Vi arbetar med allt från små serier till större och totalt hanterar vi ca 1500 stycken olika detaljer. Materialet är främst aluminium men även en viss del magnesium.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se