merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Digital kreatör

Här får du ett omväxlande arbete med stor frihet. Ena dagen skapar du rörlig grafik till digital signage, andra dagen en videoheader till en Facebooksida. Du kommer att jobba i ett litet gäng med bra sammanhållning, där allas åsikter är lika viktiga. Vi gillar fredagsfika, jämlikhet och att utvecklas tillsammans!

Älskar du grafisk design och rörlig media? Då kan du bli vår nya kreatör! Vi söker dig som vill skapa content för sociala kanaler, digital signage, webb och print. Du behärskar många program i Adobe CC och tycker om att skapa utifrån egna idéer. Du har en utbildning inom media och design och viss yrkeserfarenhet. Du bör ha intresse för teknik och att samarbeta med kunder. Du har lätt att lära nya system och publiceringsverktyg. Du behärskar svenska språket väl och tycker om att vara kreativ även i skrift.

Vi blir glada om du har fler kreativa förmågor som du vill utveckla tillsammans med Digital Poster. Till exempel foto, redigering, webbdesign, ljuddesign eller illustration. Överraska oss!

Vi hjälper dig stärka varumärke och öka affärer genom träffsäkert content och nytänkande digital signage. Som din kreativa partner använder vi kvalitet, kreativitet och nyfikenhet för att hela tiden ge dig nya idéer. Ett samarbete med oss handlar inte bara om var vi är idag men framför allt om vart vi kan ta vägen tillsammans. Vi älskar när idéer växer och mynnar ut i något nytt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se