merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

IT-Tekniker med fokus på Windowsplattformen!

Vi växer och söker nu dig som verkligen brinner för teknik och smarta lösningar. Som IT-Tekniker hos oss får du mycket varierande arbetsuppgifter men i huvudsak kommer du ägna dig åt ge våra företagskunder råd och support samt installera och felsökning av hård/mjukvara. Du kommer även få stora möjligheter att utvecklas genom vårt erfarna team av erfarna och certifierade IT-Tekniker.

Du har generellt goda kunskaper inom nätverk, klient och hårdvara. Eftersom våra kunder arbetar främst med Windows som plattform så ligger vårt och därmed ditt fokus på denna plattform. Vi ser även att du även har generellt goda kunskaper inom t.ex. Linux och OSX samt mobila plattformar. Fördel för dig som redan kan eller håller på att lära dig någon form av programmering/script-språk!Vi vill att du är ordningsam, strukturerad, flexibel, hjälpsam, tar egna initiativ och har förmågan att hantera variationen på dina arbetsuppgifter. För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara social och ha lätt för att samarbeta. Du är en fördel om du har körkort men det är inget krav. Du bör ha goda kunskaper i Microsofts produkter Windows Server, Windows 7/8/10 och Office då stor del av arbetet sker i dessa programvaror, vi ser även därför att du är en god kommunikatör och känner dig bekväm med att uttrycka dig i både Svenska och Engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du serviceinriktad, positiv och professionell och för att vara framgångsrik i rollen behöver du vara självgående, initiativtagande samt att du utför dina arbetsuppgifter med en prestigelös och flexibel inställning. Du håller ordning och reda och arbetar strukturerat. Du är även van vid en hög aktivitetsnivå och med den erfarenhet du har från tidigare roller är du trygg i att fatta egna beslut i det dagliga arbetet. Du kommer hantera konfidentiell information vilket ställer högra krav på din integritet.

AID grundades 2002 och tillhandahåller Allt Inom Data till företag och organisationer i hela sverige. Bland våra tjänster finns alla former av webb/mail/vps/server-hosting, ip-telefoni, dator/server-installationer, support och drift. Vi tillhandahåller IT-produkter så som servrar, datorer, nätverk, tillbehör och licenser. Från vårt kontor på Magasinsgatan i Kungsbacka tillgodoser vi behovet för ca 200 kunder i varierande storlekar både och geografiska placeringar.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se