merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Arbetsledare inom Styr, Regler & Automation

Stockholm Exergi är stockholmarnas energibolag, ägt av Stockholms stad och Fortum. Vi värmer över 800 000 stockholmare och svalkar drygt 400 sjukhus, datahallar och andra viktiga verksamheter. 700 anställda från Högdalen i söder till Brista i norr jobbar tillsammans med kunder och stockholmare för att förse staden med enkel, säker och hållbar energi, dygnet runt, året runt.

Din roll
Vi söker nu en arbetsledare inom Styr & Regler & Automation till vår El och Instrumentverkstad PoD-City. Här blir du en del av vår centrala produktions och distributionsenhet där du kommer att jobba med planering och beredning av arbeten som skall utföras i verkstaden.

Du blir ansvarig för att upprätthålla och utveckla kontakterna inom ditt ansvarsområde samt att koordinera resurser. I rollen ingår även att delta i samt driva projekt inom gruppens områden och bidra till att följa upp och analysera trender och haverier. Du kommer också att bidra till det planerade underhållet och maskintekniska frågor.

Arbetstiden är förlagd till dagtid och i tjänsten ingår även beredskapstjänstgörning.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i en miljöinriktad och snabbväxande organisation där både unga personer och medarbetare med mångårig underhållserfarenhet garanterar att vi är rustade för framtidens energiutmaningar.

Du kommer att arbeta på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen och bli en del av ett team som består av erfarna och engagerade kollegor.

Dina kvalifikationer
Vi tror att du har en teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning som du kombinerat med erfarenhet inom eltekniskt underhåll. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en arbetsledande position.

Du är datorvan och har körkort för bil samt kommunicerar väl i tal och skrift. Tidigare erfarenheter av arbete i underhållssystemet Maximo samt TPM och Lean är meriterande. Då vi prioriterar säkerhet högt, värdesätter vi om säkerhet varit av hög prioritet också på din tidigare arbetsplats.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan via vårt online-rekryteringssystem senast den 31:a Januari 2019. Urval görs löpande, så ansök redan idag.

För information om processen kontakta rekryteringskonsult Henrik Granqvist, Poolia 08-555 657 06.

För information om tjänsten kontakta Gunnar Nilsson 072 504 16 88 eller Gunnar.Nilsson@stockholmexergi.se

I denna rekryteringsprocess förekommer drogtest och säkerhetskontroll.

Fackliga företrädare:
Unionen, Magnus Gårdenberg?
SEKO, Jan Persson
Akademikerna, Anders Marklund
Telefonnummer: 020-31 31 51

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se