merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Erfaren folierare

CITYSIGN är ett företag som är verksamt inom visuell kommunikation och skapades för ett par år sedan som ett enmansföretag i liten skala. Idag är CITYSIGN ett snabbt växande företag som sysselsätter ett flertal anställda .
Vi finns till för att hjälpa våra kunder att synas genom att leverera olika produkter, såsom bildekaler, skyltar, inomhusdekorationer och en rad andra mindre produkter.

Vi söker nu en öppen, entusiastisk och flexibel medarbetare till vårt unga team.
Den här tjänsten innebär dels framställning av reklammaterial, dels enklare montering men framförallt folieringar av utmanande ytor som hela bilar, bussar, båtar eller lastbilar!

För att göra ett hantverk av hög kvalitet krävs, att man är händig, tålmodig och mycket noggrann. De små detaljerna är avgörande och det är mycket viktigt att varje medlem av vårt team tar stort ansvar för sin uppgift.

I vår bransch händer saker snabbt och man måste vara flexibel och kunna hantera snabba förändringar.
Vi utför jobb överallt och detta kräver bland annat att man åker ut för att montera vid olika arbetsplatser och att du bör trivas vid miljöombyten och vara social.

Vi söker en medarbetare med minst 3 års erfarenhet inom branschen.

En del tunga lyft och obekväma arbetsställningar kan förekomma, varför det är bra att ha en god fysik. Vi kan utföra jobb i höjden och detta kräver bland annat att man inte är höjdrädd.

B körkort är ett krav

Rekrytering sker löpande innan sista ansökningsdatum

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se