merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Fastighetsmäklare - Uppsala

Du ska kunna skapa, driva, och leverera nya affärer. Du har god social kompetens, är engagerad och duktig på att se affärsmöjligheter i olika sammanhang samt komma till avslut i affärer.

Vi vill skapa ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med positiv anda. På vårt kontor vill vi både ha roligt samtidigt som vi ger våra kunder den bästa tänkbara servicen. Vi kommer att stötta dig så att du kommer igång och får en bra start.

Låter det intressant? Tveka inte, hör av dig så bokar vi ett förutsättningslöst möte och berättar mer. Rekrytering kommer att ske löpande. Skriv några rader om dig själv och skicka till mikael.kihlander@erasweden.com

Dina ansökan behandlas naturligtvis konfidentiellt.
Nyexaminerad eller redan verksam spelar ingen roll. Det viktiga är att du är målinriktad och positiv. Du gillar att arbeta självständigt och vill förmedla bostäder under ett starkt varumärke som kännetecknas av hög kvalitet och kundnöjdhet.


Bli en del av ERA - Real Estate

ERA är världens näst största fastighetsförmedlare med över 3000 kontor varav ca 1300 i Europa, i Sverige är man etablerade på ett 40 tal orter.

Under 2018 har ERA Fyris Bostad startat upp sin verksamhet i Uppsala, där arbetar idag två personer och målet är att ytterligare två anställda ska ansluta under 2019.

Vårt kontor ligger i Fålhagen och här finns alla nödvändiga arbetsredskap/verktyg för att ge dig en så bra start som möjligt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se