merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Konditor med avdelningsansvar

Vi söker en kreativ och driftig ledare till vårt butikskonditori.

Din uppgift som ansvarig konditor är att starta upp och driva vårt butikskonditori. Du får vara med på en fantastisk resa där vi tillsammans satsat stort, ger våra kunder något utöver det vanliga och överträffar kundernas förväntningar. Du bör ha förmågan och engagemanget att utveckla, sätta sortiment och skapa hållbara rutiner.

Butikskonditoriet kommer baka kaffebröd från färdiga degämnen samt montera och dekorera tårtor och bakverk. Vi arbetar med ett mindre sortiment men med stora volymer. Det sätter stora krav på smarta lösningar, ett effektivt arbetssätt och god framförhållning.

Tjänsten innebär ansvar för recept, rutiner och egenkontroll och att dessa följs av alla medarbetare på avdelningen. Du är delaktig i att utveckla sortiment.

Tillsammans med konditoriet kommer vi även att placera vår Bistro. Detta kommer att skötas som en avdelning som du ansvarar för. I bistron serverar vi hamburgare, korv, pommes i nuläget men även detta sortiment kan förändras över tid. Vi har vår största försäljning på helgerna.


Vår främsta uppgift som butikssäljare är att serva kunderna. Det gör vi genom att skapa säljande avdelningar med rätt budskap & skyltar och att se till att rätt varor finns på plats vid rätt tillfälle. Som avdelningsansvarig har du mandat och ansvar för att sätta rutiner och arbetssätt. Vi värdesätter förmågan att leda och fördela arbetet genom att fokusera på utsatta mål och riktlinjer.
Du är en förebild för dina medarbetare.

Personlig service och glatt bemötande till våra kunder när vi möter dem i butiken är en självklarhet.

Ett gott samarbete med övriga avdelningar i butiken är ett måste för att optimera försäljning och resultat. Det innebär att vi hjälps åt där butiken bäst behöver det och alla bemannar kassalinjen vid behov så att kunden får bästa möjliga avslut på sin köpupplevelse, därför ska alla medarbetare kunna kassan. Bemanningen samplaneras till viss del med kassa/ kundservice.

Som ansvarig i konditori och bistro ska du leda och fördela arbetet. Du har du personalansvar för medarbetare på avdelningen.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.


Vi gillar dig som tycker det är kul på jobbet. I den här tjänsten har du möjlighet att påverka mycket själv och därför söker vi dig som har drivet och glädjen att utveckla och förvalta.

Som person är du relationsskapande och driftig med stort intresse för försäljning, kundservice och självklart för produkterna. Du är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Du följer upp arbetet genom att stödja, snarare än att kontrollera eller styra. Du arbetar effektivt och är lugn, strukturerad och värdesätter ordning och reda. Som arbetsledare är du kommunikativ, bra på att delegera, tydlig och entusiasmerande.

Du har en livsmedelsutbildning och minst 5 års branscherfarenhet från bageri eller konditori. Erfarenhet av personalplanering och schemaläggning, liksom kunskap i butiksekonomi är meriterande. God svenska i tal och skrift är ett krav, andra språk är meriterande.


På Eko vill vi att det både ska vara roligt och enkelt att shoppa. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid med fokus på hemmet. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har stora varuhus med en unik bredd i sortimentet oavsett om man vill shoppa till sig själv, sin familj eller sitt hem. Handla billigt kan alla göra. Handla ekonomiskt görs på Eko!

I dagsläget har vi 5 EKO-butiker i Fjälkinge, Malmö, Borås, Kalmar & Västerås.
Den nya butiken, på handelsområdet Marieberg, Örebro öppnar i februari/ Mars 2019.

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag inom Bergendahlskoncernen med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se