merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Städare/Fönsterputsare

Du ingår i våra team som bland annat utför flyttstädning, fönsterputsning, storstädning och textiltvätt. Mycket handlar om vad du kan och vad du är villig att lära dig.

Tycker du om att städa och göra rent? Är du serviceinriktad, engagerad, flexibel och noggrann? Då är det kanske dig vi söker.

Hos Städpulsen får du ett jobb att trivas med. Vi ger dig möjlighet att utvecklas och tjänsten kräver att du är självgående och tar egna initiativ. Här får du möjlighet att ge hög service och den goda kvalité som våra kunder förväntar sig av Svanenmärkta Städpulsen.

För att läsa instruktioner och kommunicera med kunderna är det viktigt att du behärska svenska språket. B körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av fönsterputs eller flytt-/storstädning. Har du erfarenhet av textiltvätt är det meriterande.

Vi levererar trygg och Svanenmärkt städning i regionerna Stockholm/Uppsala, Södertälje/Mälardalen och Halland/Halmstad. Vi vill vara hjältarna som ger dig den där härliga känslan av ett rent hem eller företag när du öppnar dörren. Vi vill också att du ska känna att du gjort en god insats för miljön och samtidigt varit med och skapat möjligheten till ett bra jobb för våra medarbetare. Helt enkelt en bra känsla som håller i sig länge!
Vi på Städpulsen jobbar inte bara med att göra rent och fint på ett miljövänligt sätt utan vi verkar också för ett bättre samhälle. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på sin arbetsplats eftersom vi vet att det ger nöjdare kunder. Vi tycker att det är självklart att våra medarbetare skall ha kollektivavtal och försäkringar.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se