merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Säljande brandskyddstekniker som brinner för service!

Som brandskyddstekniker i Örnsköldsvik kommer du ingå i mindre gäng med högt i tak! Du kommer att få en varierad arbetsvardag och bli ett ansikte utåt för företaget. Arbetsdagarna är varierande men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara;

- Nymontera brandskyddsutrustning.
- Utföra teknisk service och underhåll på brandskyddsutrustning och därtill relaterat material.
- Arbeta aktivt med merförsäljning ute hos kunderna.

Regionen du kommer arbeta i befinner sig i en mycket expansiv fas, och utvecklingsmöjligheterna är stora! På Cupola tar vi ett gemensamt ansvar, har en god kamratskap och tillsammans löser vi allt! Känner du att det passar dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Du är, liksom oss andra på företaget, en glad själ som vill vara med på vår expansionsresa! Det är viktigt att du delar våra värderingar, där vi har ett stort fokus på våra värdeord, Ansvar, Passion, Tillsammans. Dessa ord har vi med oss i vårt dagliga arbete, såväl hos kund som på kontoret.

Då du dagligen kommer att möta våra kunder är det viktigt att du är utåtriktad, serviceorienterad och har huvudet på skaft för kompletteringar och förbättringar i kundens brandskydd. Det är även viktigt att du är resultatinriktad och prestigelös.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett självklart plus, men absolut inget krav. Har du en bakgrund inom bygg och anläggning är det meriterande. Vi söker helt enkelt dig som har ett driv, vill utvecklas och lära dig mer om branschen! Att du dessutom är glad och positiv ser vi som en självklarhet.


Cupola Norr är en del av Cupolakoncernen, som är rikstäckande och ledande inom det systematiska brandskyddsarbetet och täcker in alla områden inom segmentet. Cupola erbjuder allt från brandlarm, rökluckor, brandskyddsdokumentation, utbildningar, installation och service av brandskydd m.m. Vi gör offentliga och företagsmiljöer rätt förberedda för brand, utrymning och oförutsedda händelser med hjälp av skräddarsydda, kompletta lösningar. Vi kan SBA!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se