merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Högskole/universitetsstuderande sökes till B2B-konsulttjänst


Som B2B-konsult hos oss kommer du kontinuerligt att erbjudas utbildning och coachning inom B2B-försäljning, affärsutveckling, förhandling och kommunikation. Våra konsulter matchas baserat på intresse och profil med projekt inom våra uppdragsgivares branscher, där din främsta uppgift är att boka in affärsmöten åt våra kunder över telefon. Tjänsten innebär därför goda möjligheter till att förankra teori med praktik och samtidigt få värdefull erfarenhet inom just din disciplin. Vi arbetar med klienter inom bland annat Bilbranschen, Management, IT & Teknik, Kommunikation, och Finans.

Utöver möjligheten att bredda ditt kontaktnät inom konsultbranschen kommer du att få värdefull erfarenhet i hur konsultarbete bedrivs i ledande svenska och internationella företag. Möjlighet finns till utökat ansvar då vi kontinuerligt expanderar och därför behöver medarbetare för projektledning eller för stöd i verksamhetens övriga delar.


Vi söker just nu drivna studenter till rollen som B2B-konsult. Som konsult är du en värdefull del av ett team som jobbar mot det gemensamma målet att skapa nya affärsmöjligheter för våra kunder. Tjänsterna är på mellan 30 - 100% där du har ett extremt flexibelt schema som kan anpassas efter dina förutsättningar. Tjänsten kan med fördel kombineras med eftergymnasiala studier.

Vi söker dig som har en påbörjad eller avslutad eftergymnasial utbildning. Du skall ha en stark inre drivkraft och du ska gilla att arbeta mot högt uppsatta mål. Vi söker dig som är positiv och som inser värdet i att ha kul på jobbet. Att vara noggrann och strukturerad är en självklarhet hos oss. Erfarenhet från försäljning eller mötesbokning är ett stort plus


Genom en målmedveten och nischad direktrekrytering från Sveriges universitet och högskolor kan vi stolt säga att vi har branschens mest kompetenta medarbetare och nu vill vi utöka vårt team. Vi lägger en stor vikt vid att våra medarbetare ska trivas hos oss, vi har högt i tak och vi har alltid kul på kontoret. Bolaget har över 20 års erfarenhet från branschen och arbetar med flera av Sveriges mest spännande företag. Vi ingår i en företagsgrupp tillsammans med Omnidesk AB och Datakompisen i Dorotea, sammanlagt sysselsätter vi över 130 personer. Vi har kontor i centrala Stockholm och Uppsala samt att under höst/vintern kommer möjlighet finnas att köra en working holiday ifrån Spanien.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se