merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Brandskyddstekniker som brinner för service!

Som brandskyddstekniker i Östergötland kommer du ingå i mindre gäng med högt i tak! Du kommer att få en varierad arbetsvardag och bli ett ansikte utåt för företaget. Arbetsdagarna är varierande men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara;

- Nymontera brandskyddsutrustning.
- Utföra teknisk service och underhåll på brandskyddsutrustning och därtill relaterat material.
- Arbeta aktivt med merförsäljning ute hos kunderna.

Regionen du kommer arbeta i befinner sig i en mycket expansiv fas, och utvecklingsmöjligheterna är stora! På Cupola tar vi ett gemensamt ansvar, har en god kamratskap och tillsammans löser vi allt! Känner du att det passar dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Du är, liksom oss andra på företaget, en glad själ som vill vara med på vår expansionsresa! Det är viktigt att du delar våra värderingar, där vi har ett stort fokus på våra värdeord, Ansvar, Passion, Tillsammans. Dessa ord har vi med oss i vårt dagliga arbete, såväl hos kund som på kontoret.

Då du dagligen kommer att möta våra kunder är det viktigt att du är utåtriktad, serviceorienterad och har huvudet på skaft för kompletteringar och förbättringar i kundens brandskydd. Det är även viktigt att du är resultatinriktad och prestigelös.

Vi bad Björn (ansvarig för Östergötland) skriva ner några ord om tjänsten och om hans framtida kollega. Här har du hans personliga ord:

"Vill du jobba med människor? Gillar du att lösa problem? Trivs du i ett omväxlande jobb? Då ska du definitivt söka denna tjänst! Du kommer arbeta tillsammans med duktiga och erfarna medarbetare som stöttar dig i ditt dagliga arbete och du kommer få all stöd och hjälp för att lyckas, och bli en av våra bästa tekniker! Cupola är en arbetsgivare som utvecklas tillsammans med sina anställda, och har som målsättning att det ska vara roligt att gå till jobbet varje dag."

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett självklart plus, men absolut inget krav. Har du en bakgrund inom bygg och anläggning är det meriterande. Vi söker helt enkelt dig som har ett driv, vill utvecklas och lära dig mer om branschen! Att du dessutom är glad och positiv ser vi som en självklarhet.

Idag har vi ett lager och kontor i Finspång, men vår nya medarbetare kan utgå från Norrköping eller Linköping med omnejd.

Följ med oss på den spännande resa vi har framför oss!


Cupola Öst är en del av Cupolakoncernen. Cupola Öst består av två bolag som nyligen slagits ihop och vi är nu ännu starkare i vår region. Cupola Öst har kontor i Stockholm, Eskilstuna och Finspång.

Cupola är rikstäckande och ledande inom det systematiska brandskyddsarbetet och täcker in alla områden inom segmentet. Cupola erbjuder allt från brandlarm, rökluckor, brandskyddsdokumentation, utbildningar, installation och service av brandskydd m.m. Vi gör offentliga och företagsmiljöer rätt förberedda för brand, utrymning och oförutsedda händelser med hjälp av skräddarsydda, kompletta lösningar. Vi säkerställer och utvecklar brandsäkerhet!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se