merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Tolkar sökes till Tolkförmedling Väst i Sjuhäradsområdet

Tolkförmedling Väst söker auktoriserade tolkar med eller utan speciell kompetens, utbildade tolkar samt tolkaspiranter i språken:
dari, persiska, albanska, somaliska, arabiska, tigrinja, amarinja, badini, turkiska, vietnamesiska, kantonesiska, romani, urdu, oromo, feili och makedonska i Svenljunga, Herrljunga, Bollebygd, Mark, Tranemo, Borås och Vårgårda.

Som tolk arbetar du som uppdragstagare. Antalet uppdrag varierar över tid och styrs av kundens behov. Tolkning kan utföras på plats hos kund eller per telefon.Du måste ha dokumenterad gymnasiekompetens och mycket goda språkkunskaper både i svenska och i tolkspråket samt kännedom om samhällsförhållandena i Sverige och i tolkspråkslandet.
I första hand söker vi auktoriserade tolkar med eller utan speciell kompetens, samt utbildade tolkar. De sökande som saknar auktorisation eller den sammanhållna tolkutbildningen med utbildningsbevis och som vi bedömer kvalificerade kommer att testas. Med vägledning av bland annat testresultatet bedöms lämpligheten för tolkyrket. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil, men det är inget krav.

Tolkförmedling Väst är ett kommunalförbund som bedriver språktolkförmedling och översättningsservice. Våra medlemmar är Västra Götalandsregionen och 27 kommuner. Vi har kontor i Borås, Göteborg, Mariestad, Trollhättan och Uddevalla.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se